Published On: Pet, ožu. 17th, 2017

Beli građanima Srbije obećao Lamborghini, Apple tvornice i svemirsku agenciju

Ljubiša Preletačević Beli je kandidat za predsjednika Srbije, a kako ne bi zaostajao za protukandidatima dobio je promotivni spot pod nazivom Samo jako u budućnost.

U spotu su predstavljena obećanja koja će 26-godišnji član stranke Beli – Samo jako ispuniti ukoliko dobije povjerenje građana Srbije. Naravno, dvoipominutni spot je u potpunosti je u skladu sa satiričnim načinom na koji on predstavlja politiku u Srbiji.

Beli u spotu obećava da će najbolje studente useliti u najbolje vile na Dedinju, da će pokrenuti proizvodnju Lamborghinija u Srbiji, da će pretvoriti Markovačko jezero u more, da će Romima izgraditi po jedan Dubai, da će od Željezare Smederevo napraviti Apple tvornicu, da će izgraditi metro linije u 15 srbijanskih gradova, te da će zbog navale ubrzati izdavanje radnih knjižica za državljane Njemačke i osnovati svemirsku agenciju.

Autori spota navode da su uvjereni da će na ovaj način motivirati veliki broj apstinenata da izađu na predstojeće predsjedničke izbore i spriječe Aleksandra Vučića da pobjedi u prvom krugu.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer