Published On: Thu, Aug 13th, 2015

BBB se oprostili od Tome, jednog od njih

TOMISLAV SALOPEK bio je vjerni navijač Dinama, uvijek na tribinama stadiona gdje su igrali njegov klub i Hrvatska.
Tomo na mnogo njegovih fotografija iz obiteljskih albuma i s društvenih mreža, koje nažalost ovih dana viđamo zbog tragičnog povoda, nosi odjeću sa znakovljem Dinama i Bad Blue Boysa.
Na svom Facebook profilu kao fotografiju pozadine postavio je Indexov je kolaž slika za reportažu s derbija od prije mjesec dana, kada su se navijači Dinama mobilizirali i nakratko prekinuli bojkot utakmica na Maksimiru kojem su se ubrzo zatim vratili. Tomislav Salopek sudjelovao je u njihovoj borbi kada mu je to posao na drugom kontinentu dopuštao, dok ju je daleko od kuće podržavao.

Gotovo da nema navijača Dinama i reprezentacije redovnog na utakmicama, koji nije poznavao Tomu i sve ih je potresla njegova smrt i užasnuo način na koji je do nje došlo.
Jer osim što je Tomo bio poznat i omiljen kao predan i vrijedan sin, otac, suprug i radnik, dugi staž na tribinama učinio ga je i neodvojivim dijelom hrvatskog navijačkog miljea.
Bezumni krvoločni teroristi prekinuli su život Tomislava Salopeka, predanog, vrijednog i omiljenog sina, oca, supruga, radnika i navijača, ali u uspomenama njegovih najbližih, od obiteljskog doma do tribina, on ostaje zauvijek.