Published On: Ned, velj 3rd, 2013

BBB deportirani iz Hercegovine

MOSTAR – Skupina od trinaest Bad Blue Boysa deportirana je u subotu iz Bosne i Hercegovine nakon što su se večer ranije sukobili s policijom i izazivali izgrede u Mostaru, potvrdili su iz Operativnog središta MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.
»Sudac je odredio izgon, nakon čega je skupina deportirana iz BIH«, rekao je dežurni u Operativnom središtu.
Po policijskim navodima vidljivo alkoholizirana skupina od desetak navijača zagrebačkog kluba počela je u noći s petka na subotu oko 2.30 izazivati izgrede ispred jednog noćnog kluba u Mostaru. Nakon dojave policija je pokušala smiriti situaciju, no izgrednici su ih fizički napali, pri čemu je jedan policajac lakše ozlijeđen. Jedan huligan je uhićen dok su se drugi razbježali.
Nedugo nakon izgreda policija je dobila dojavu da se odbjegli navijači nalaze u jednome iznajmljenom stanu nakon čega ih je privela. Svi uhićeni članovi BBB su saslušani, upućene su prekršajne prijave te su deportiani iz BiH, rekli su iz policije.
Više Dinamovih navijača boravi u Hercegovini gdje se njihova momčad priprema za nastavak proljetnog dijela prvenstva. Za sutra je najavljen njihov posljednji pripremni susret u Čapljini protiv istoimne momčadi, dok samo nekoliko kilometara dalje Hajduk igra susret protiv momčadi Zrinjskog zbog čega je veći broj policijskih postrojbi u pripravnosti. kraj teksta