Published On: Ned, velj 28th, 2021

Bandićev prijatelj ispričao što se sinoć dogodilo: ‘U trenutku se sve promijenilo, umro je u mojoj kući’

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u noći sa subote na nedjelju u Zagrebu u 66. godini od srčanog udara. Sinoć je javljeno samo kako je Bandić prevezen u KB Sveti Duh, a nije javljeno otkud je prevezen, odnosno gdje mu je pozlilo.

No, danas je Bandićev prijatelj, Sergej Ivanović, za Jutarnji izjavio kako je pokojnom gradonačelniku pozlilo upravo u njegovoj kući. “U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo”, rekao je.

‘U trenutku se sve promijenilo’

Ispričao je kako se s Bandićem družio jučer gotovo cijeli dan. “Bili smo zajedno od podneva sve do 15 sati, a onda je samo na kratko otišao na neki ručak u Brezovicu. Potom je došao kod mene s dr. Gzimom Redžepijem i tako smo nastavili s druženjem. Razgovarali smo o običnim, ne političkim, temama čak i o visibabama koje su ove godine prerano procvale”, ispričao je.

Dodao je kako mu je teško govoriti o tome što se događalo jer je i dalje u šoku. Dodaje i kako se Bandić ni na što nije žalio. “Sve je bilo uobičajeno šalili smo se tijekom razgovora, a onda se u trenutku sve promijenilo. Dodatni je šok što se to dogodilo kod mene, u mojoj kući”, ispričao je Ivanović.