Published On: Sub, velj 20th, 2021

Balašević će biti pokopan u rodnom Novom Sadu, biti će proglašen i Dan žalosti

Posljednji ispraćaj Đorđa Balaševića bit će najvjerojatnije u ponedjeljak, neslužbeno saznaje Blic iz izvora bliskih kabinetu gradonačelnika. Balašević će biti pokopan u svom rodnom Novom Sadu, a posljednji ispraćaj trebao bi biti vrlo brzo jer je obitelj, kako javljaju srpski mediji, odbila obdukciju.

Na dan pogreba u Novom Sadu će biti proglašen i Dan žalosti.-Ugasili smo svjetla na Gradskoj kući kako bi iskazali bol i tugu s obitelji. Ovo je težak trenutak prije svega za obitelj Balašević, a zatim i za cijeli grad, državu i regiju koji su voljeli, odrastali i zaljubljivali se uz njegove stihove. Sve nas je zadesila i iznenadila njegova smrt. Kao što je umio u tišini napisati najveće stihove, tako je nažalost u tišini i prije vremena otišao – rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dodao kako ‘Bog valjda bira najbolje među nama’, piše Mondo.rs.

Glazbenik Đorđe Balašević izgubio je životnu bitku u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća. Srpski mediji pisali su kako se borio s korona virusom te da mu se naglo stanje pogoršalo.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>