Published On: Čet, pro 31st, 2020

BAKIROVO NAJDRAŽE PROTJERANO IZ MOSTARA: “Hrvatski član Predsjedništva” u jedinom većem gradu s hrvatskom većinom u BIH nije osvojio niti mandat

Prema posljednjim podacima Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, a nakon što su obrađeni rezultati na svih 150 redovitih biračkih mjesta te prebrojavanja dijela glasova iz dijaspore došlo je do promjene u odnosu političkih snaga, odnosno, osvojenih mandata za Gradsko vijeće Mostara.

Tako je, za sada, s obzirom na to da nisu obrađeni svi glasački listići iz dijaspore, na Gradskom području Stari Grad Prva mostarska partija (PMP) dobila mandat, pišu Vijesti.ba.

To znači da „Koalicija za Mostar 2020“ , prema trenutnim rezultatima ima 11 umjesto dosadašnjih 12 mandata.

Riječ je o razlici od devet glasova, koliku prednost ima kandidat PMP-a, dr.Nazif Derviškadić u odnosnu na Harisa Nazdrajića, kandidata „Koalicije“ ispred DF-a.

Zanimljivo je da je PMP podržao „Bh.blok“ na Gradskoj listi, ali su samostalno nastupili na Gradskom području Stari Grad.

Kada je riječ o ostalim politčkim subjektima, stanje je nepromijenjeno, odnosno, HDZ BiH ima 13 mandata, „Bh.blok“ šest, HRS tri te jedan koalicija SNSD-SDS.

NOVI ČLAN SDA MLADEŽI POTPUNO DEZORIJENTIRAN: Šetao se Mostarom a tvrdio da je u Bosni

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x