Published On: Sub, pro 11th, 2021

Baka Prase priveden na saslušanje zbog smrti kolegice

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priveden je na saslušanje u prostorije Odjela za VTK MUP-a Republike Srbije, radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi sa smrću dvadesetjednogodišnje “Youtjuberke” Kristine Đukić poznatije kao Kika, potvrđeno je za Nova.rs.

Tužiteljstvo za visokotehomološki kriminal je izdalo zahtjev za prikupljanje potrebnih informacija MUP-u i u vezi s drugim okolnostima koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi sa navedenim tragičnim događajem.

Baka Prase i Kristina Đukić bili su u verbalnom sukobu tijekom protekle dve godine. Kontroverzni “Youtjuber” je radio snimke o njoj, prozivao ju je na račun fizičkog izgleda i nazivao raznim uvredama. Njih dvoje su se raspravljali i u jutarnjem programu televizije Prva. Kika je tada u intervjuu za „Blic“ izjavila da zbog Prasetovih uvreda dobiva prijetnje od njegovih fanova.

„U suštini dobijam prijetnje i uvrede od male dece, ne shvaćam ništa osobno i ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je neko njegov fan i možda mi nešto učini … možda je bolje da ne izlazim iz kuće“, izjavila je ona.

Srpska javnost bila je zgrožena navodnim uvredama koje joj je uputio Baka Prase – ostalo je nejasno je li iznosio laži o njenom zdravstvenom stanju, govoreći da ide na kemoterapiju.

„Nikada nisam išla na kemoterapiju, niti mi je loše. On je rekao da bi mi se ispričao ako idem na kemoterapiju. Ja sam postavila pitanje, „Čekaj, trebam li ići na kemoterapiju da bi mi se ti ispričao?“. Doslovno je rekao da je okej vrijeđati, jer je kao mali imao komplekse što je mršav, išao je u teretanu i izliječio svoje komplekse. Ali, to nije u redu, jer ja prva… ja sam mršava i ne mogu se udebljati. Netko ima zdravstveni problem i ne može da smrša, ili ne zna da kaže slovo „r“ , ode kod logopeda i ne može to riješiti. Nije u redu vrijeđati tuđi fizički izgled“, rekla je Kika u tom intervjuu.

Baka Prase je 2019. godine, nakon svađe sa Kikom, objavio i skandaloznu i sramotnu pjesmu pod nazivom „Jel’ te nije blam“ u kojoj je najstrašnije vrijeđao nju i njenu majku. Pjesma ima skoro osam milijuna pregleda onih koji veličaju online zlostavljanje, piše Nova.rs.

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je željela, majka ju je upisala u srednju željezničku školu.

Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umjesto u Željezničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog sata došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Željezničku koja je udaljena dvjestotinjak metara od te škole. Upisana je u razred strojovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.

U istoj ispovijesti je svojim pratiteljima priznala da su je svi ispočetka znali kao djevojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je “jutjuberka i gejmerka”. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju za YouTube.

Posljednju snimku je objavila prije pet dana.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

Idi bre, zar su apsili Baka Praseta…svaka čast neka ste nam javili ovu prelomnu vijest.
Taman sam htio napisati o onom ludom umirovljenom profesoru sa univerziteta kako kopa po kontejnerima u uvjetima opće inflacije u državi koja je prešla 25% i o idiotskom strahu od mogućeg nadolazećeg novog ratnog sukoba, ali ako…
Neka ste bree malo dali vijesti i sa estrade, da se razbije monotonija.