Published On: Pon, tra. 16th, 2018

Bajkeri isporučili pola tone čepova u humanitarnoj akciji

Moto klub Veterani Posavina aktivan je na humanitarnom planu i, gdje god je moguće, nastoji pomoći onima koji su u potrebi, kako u BiH tako i u RH. Potvrda tome je i njihovo sudjelovanje u humanitarnoj akciji “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”, koju je pokrenula Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, sa sjedištem u Čakovcu.

Sredstva prikupljena prodajom čepova upotrijebit će se za kupnju skupih lijekova potrebnih za liječenje oboljelih od leukemije i limfoma na području RH. Članovi MK Veterani Posavina do sada su prikupili oko pola tone čepova, koje su odnijeli u Osijek, odakle će biti distribuirani do otkupljivača, kazao je predsjednik MK Predrag Mišković Fred.

Ovu je akciju, kaže Fred, podržalo nekoliko škola na ovom području, među kojima su vrlo aktivne iz Matića i Donje Mahale, zatim ovdašnje institucije, Franjevački samostan Tolisa, MUP te ugostiteljski objekti. Iz MK Veterani Posavina zahvalili su svima koji su prepoznali važnost ove humanitarne akcije i svojim sudjelovanjem podržali provedbu na području Posavine. Pozvali su i druge zainteresirane građane i subjekte koji žele postati dijelom ove prekrasne plemenite priče da se obrate u MK Veterani ili čepove dostave u kamp moto kluba, odakle će ih isporučiti na krajnju adresu.

Ovu humanitarnu akciju provode Odjel prevencije PU osječko-baranjske, Sindikat policije, Moto klub Veterani Croatia s podružnicama u Posavini i Hercegovini, a isplaćeni novac bit će usmjeren za liječenje teško bolesnih, prenosi radioorašje.ba

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer