Published On: Čet, ožu 21st, 2019

Atraktivna Hrvatica Talijane bacila u trans pojavom u tamošnjem TV showu

20-godišnja Ema Kovač oduševila je talijansku publiku gostovanjem u TV emisiji ‘Ciao Darwin’. Nakon što je izašla na pozornicu muški dio publike nije krio oduševljenje zanosnom hrvatskom manekenkom.

Da su Hrvatice među najljepšim ženama dokazuje i primjer 20-godišnje Eme Kovač. Mlada Čakovčanka postala je prava senzacija nakon što se u kupaćem kostimu pojavila u talijanskoj TV emisiji ‘Ciao Darwin’. 

Gostovanjem u popularnoj emisiji hrvatska manekenka se pohvalila na društvenim mrežama na kojima ju prati više od 100.000 ljudi.

– Neizmjerno sam zahvalna na prilici koja mi je pružena. Ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Hvala svima koji su me gurali naprijed i stajali uz mene – napisala je zanosna Hrvatica koja je svojim izgledom zapanjila Talijane.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Orgogliosa di essere la prima Madre Natura di Ciao Darwin 8!!!❤️🌸 #madrenatura #ciaodarwin8 #siamotuttimatti

Objavu dijeli Ema Kovac (@kovac_ema)

Naime, nakon što se pojavila na pozornici u ružičastom kupaćem kostimu Talijani su pali u trans. Hrvatsku ljepoticu promatrali su s oduševljenjem, a dio publike počeo je čak i skandirati. Ema bez sumnje izgleda kao ‘milijun dolara’, a za njezin izgled zaslužan je ples kojim se bavila do 14. godine. Nakon 10 godina aktivnog bavljenja plesom počela je s vježbanjem u teretani, a rado prakticira i jogu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ema Kovac (@kovac_ema)

Ema s ponosnom otkriva svoje korijene iako je zbog poslovnih angažmana morala napustiti Hrvatsku.  – Rodila sam se i odrasla u Hrvatskoj, a u Italiji živim već godinu dana. Prije sam dosta putovala u Italiju zbog posla – otkrila je obožavateljima Ema koja se može pohvaliti unosnim manekenskim ponudama.

Za nju su zainteresirane poznate svjetske modne kuće poput Versacea i Cavallija, a nedavno je krasila i naslovnicu magazina Capri. Uz manekenstvo nije zanemarila ni studij biznisa i menadžmenta koji polako privodi kraju.

Tijekom sudjelovanja u showu koji se emitira na talijanskom kanalu Canale 5 zgodna Čakovčanka okušala se i u kvizu znanja.

Nakon što je pogriješila u odgovorima na nekoliko pitanja iz opće kulture simpatično se obratila publici i gledateljima. – U ovom slučaju upotrijebit ću isti izgovor kao kad loše parkiram. Plavuša sam! – kazala je dovitljiva Ema koja je na prvu osvojila srca Talijana.