Published On: Uto, ruj 15th, 2020

NEKI NOVI KLINCI: Dilerica koja ima samo 19 godina u stanu je zatočila i zlostavljala dva muškarca

Devetnaestogodišnjakinja koju su pripadnici FUP-a uhitili jučer u nastavku akcije kodnog naziva Lipa, danas je predana Tužiteljstvu KS.

Osumnjičena je za kaznena djela nanošenje teške tjelesne ozljede, protupravno lišenje slobode i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Bit će zadržana 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica, odlučit će se o daljnjim mjerama – kazala je glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić. Dodala je da je osumnjičena djevojka u svibnju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje protuzakonito postupala, točnije, ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im ozljede nožem.

Iz FUP-a je priopćeno da su prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičena na području sarajevske općine Novi Grad pronađeni heroin, amfetamin, kanabis te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>