Published On: Ned, ožu 13th, 2022

Antonija u Beogradu: “Kamen, krš i maslina … sve to ima zemlja ta, moja Hercegovina”

Dvije ljepotice nevjerojatnih vokala, Antonija Čerkez i Matea Matković, ukrstile su mikrofone u duelu Zvezda Granda i odabirom pjesama izazvale lavinu emocija.

Bosančeva kandidatkinja Antonija, predstavila se pjesmama “Moja Hercegovina” i “Što učinio si ti”, dok je izbor pjevačice iz tima Ane Bekute bio “Tidabudibuda” i Dalmatinski splet.

Tijekom njihovih izvedbi, nevjerojatna energija se širila studijom i krajnji rezultat je bio 6:6 uz dobacivanje: – Bis, bis!

“Samo u Beogradu može da se čuje “Moja Hercegovina” i “Ko ne piva Dalmatinac nije”, i da žiri daje po šest glasova”, rekao je Popović.

Marija je smatrala da su obje zaslužile da prođu direktno dalje, što je podržala i Ceca, ali i publika velikim aplauzom.

“Sudac je ipak odlučio da se neće glasati- bez mnogo razmišljanja presudio je Saša koji je rekao koliko su ih oraspoložile, tako da su obje natjecateljice izravno prošle bez preglasavanja žirija. –

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
3 mjeseci prije

Neka pati kome smeta.,jer sve je to HR 🇭🇷 HB

Last edited 3 mjeseci prije by Bruce Lee 🐉🐲
Adi
Adi
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
3 mjeseci prije

Gdje je to 🤣

Zoltan
Zoltan
3 mjeseci prije

Dobre koke!

Gost
Gost
3 mjeseci prije

Srbijanci ne vole Hrvate. Može se u Beogradu čuti i sevdalinka, ali sve to ne znači ništa. Srbijanci ne mogu oprostiti 250.000 izbjeglica iz Hrvatske i to što tamo više nema Srba, iako su Srbi pravili paradržavu na hrvatskom teritoriju. Tu je i Maks Luburić i slični. Uzajamno se mrzite više nego itko, upravo vi Hercegovci i Srbijanci, jer ste i jedni i drugi najveći nacionalisti među Hrvatima i među Srbima. Veže vas, izgleda, jedino mržnja prema Bošnjacima. I to baš jako, izgleda. Ali to je kratka vijeka.

Faraon Murat
Faraon Murat
Šta ti kažeš na ovo?  Gost
3 mjeseci prije

Ma nemoj,mržnja prema Bošnjacima?
Vi niste toliko bitni,vi čak ne postojite,jedino ovdje
kratka vijeka je vaša BiH kakvu vi priželjkujete i vi kao
izmišljena nacija.

Tvrle
Tvrle
Šta ti kažeš na ovo?  Gost
3 mjeseci prije

Ti izgleda nikada nisi bio ni u Zagrebu, ni u Beogradu i sve što si naučio, naučio si preko TV i stranačkih medija. Nikada o nacijama i vjerama ne traba govoriti u globalu. Mržnja je, kao i ljubav, individualna kategorija. Što je čovjek zatucaniji, neuspješniji, bilo profesionalno, bilo privatno, on više mrzi. On mrzi sve oko sebe, pa onda uđe u neku navijčku grupu, pa kao navijač Dinama, više mrzi Hajduk i Torcidu, nego Zvezdu ili Partizan. Niko ne mrzi Bošnjake, nego glupandere, koji zaglupljuju, ionako primitivan i zatucan narod radi svojih interesa.