Published On: Čet, stu 12th, 2020
#3rd | By Desk

Ante Kujundžić (Most) primjer i dokaz kako kroz politiku konkretno pomoći ljudima

Primjer kako se kroz političko djelovanje svakom čovjeku, bez obzira na političku opredijeljenost, može i treba služiti kada je u interesu dobrobit društva i budućih generacija, tj. kada politika u centar svoga rada i djelovanja stavi SVAKOG čovjeka i njegov život.

Ovo je put kojim želimo djelovati, ovo je put kojeg ćemo se držati, ovo je način kako zadržati ljude u našoj (a sigurni smo i svakoj drugoj) Općini, ovo je ona politika po mjeri čovjeka, politika koja osluškuje probleme svoga naroda i koja konkretnim mjerama može pomoći tom narodu.

Općina Podbablje

  • Svakom svom studentu daje 600KN mjesečno i besplatan prijevoz
  • Besplatan prijevoz i udžbenike od 1. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole
  • Svaka majka na treće dijete ima mjesečna primanja, u trajanju od 24 mjeseca, u iznosu od 1000 KN (24.000,00 KN),
  • Na četvrto dijete 2000 kuna u trajanju od 24 mjeseca (48.000,00 KN)
  • 3000 KN za prvo dijete
  • 5000 kn za drugo dijete
  • Subvencija prve nekretnine
  • Subvencioniranje malih i srednjih obrtnika i poduzetnika

Uz sve ove pomoći svom narodu, uspjeli su, skupa s predhodnim načelnikom, značajnim iznosom smanjiti dug Općine kojeg su naslijedili od političkih sinekura (HDZ-a.)

Pitanje koje postavljamo svima. Dali bi i vi ostali u našoj Općini da imamo, ako ne istu, onda sličnu politiku kao ovu što je Ante Kujundžić ispričao u videu? Mi vjerujemo u ovakvu politiku, jer jedino ovakve politike mogu zadržati naš narod na svojim ognjištima i naravno vratiti one koji su odselili iz Općine Grude. Ljudi, naš proračun je oko 40 milijuna kuna tako da novca ima, samo je stvar u čijim džepovima završava. Nažalost ne završava u vašim džepovima kroz subvencije, naknade i poticaje nego u njihov kroz korupciju, nepotizam i klijentelizam. Sada imate mogućnost to promijeniti jer 15.11. imate izbor i moć mijenjati stvari u svoju korist i korist vaše djece.

Izađite na izbore i podržite HRS, a mi ćemo opravdati Vaše povjerenje.

*Općina Podbablje, točnije mjesto Poljice, Poskokova je  pranaseobina. Mjesto naših pradidova. Tekst je trebao biti plaćeni P.R. tekst, no mi ga objavljujemo besplatno.