Published On: Sub, ruj 8th, 2018

Angažirao prostitutku, a na vratima hotelske sobe pojavila se njegova kćerka

Jedan čovek je angažirao prostitutku kako bi zajedno proveli noć u iznajmljenoj hotelskoj sobi. Međutim, kada se ona pojavila uslijedio je šok, za oboje. Naime, kada je otvorio vrata, nesretni čovjek je ugledao svoju kćerku.

Titus Nkube, otac troje djece, pao je na pod od šoka, a njegova 20-godišnja kćerka je pobjegla iz hotela u suzama. Nkube, iz Bulavaja u Zimbabveu, rekao je da je imao probleme u braku i da se zbog toga odlučio iznajmiti sobu u lokalnom hotelu, a zatim pozvati prostitutku.

– Žao mi je što sam to učinio. Razgovarao sam sa suprugom i kćerkom. Ispričao sam se zbog mojih postupaka jer sam samo želio ponovo imati svoju obitelj. Moja kćerka je prestala raditi ono što je radila i vraća se u školu sljedeće godine. Moji bračni problemi nisu gotovi, ali sada imamo savjetnika koji nam pomaže proći kroz najteže razdoblje našeg života – rekao je Nkube.

Njegova supruga je u početku bila veoma ljuta, ali mu je kasnije odlučila dati drugu šansu.

– Da nije bilo moje djece, mogla sam se odavno razvesti. Ipak, zbog trauma koje djeca doživljavaju tijekom razvoda, odlučila sam ostati – rekla je Nkubeova supruga Rozmeri./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare