‘Dugo su me zvali iz Mladosti i ugovor je konačno potpisan” Mostarka Amina Kajtaz, jedna od najperspektivnijih bh. plivačica, od danas je nova članica Hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost iz Zagreba, a informaciju je za Dnevni avaz potvrdio njezin otac Sead, nekadašnji nogometaš Veleža, koji se s Aminom već dva dana nalazi u hrvatskoj prijestolnici. Amina […]

" />
Published On: Pet, ruj 8th, 2017

Amina Kajtaz prešla u zagrebačku Mladost

‘Dugo su me zvali iz Mladosti i ugovor je konačno potpisan”

Mostarka Amina Kajtaz, jedna od najperspektivnijih bh. plivačica, od danas je nova članica Hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost iz Zagreba, a informaciju je za Dnevni avaz potvrdio njezin otac Sead, nekadašnji nogometaš Veleža, koji se s Aminom već dva dana nalazi u hrvatskoj prijestolnici.

Amina je na posljednjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru predstavljala boje Bosne i Hercegovine. Posljednjih mjeseci trenirala je u Sarajevu i Banja Luci, ali ponudu iz Zagreba nije mogla odbiti. Također, bila je donedavna članica Plivačkog kluba Velež iz Mostara.

”Amina je potpisala za Mladost i svi smo presretni. Izrazio bih veliku zahvalnost gradonačeniku Zagreba Milanu Bandiću, koji nam je izašao ususret i pomogao oko uvjeta, smještaja, ishrane… Bez njegove pomoći, vjerujte mi da bi sve ovo bilo teško realizirati”, kaže Sead Kajtaz za Avaz.

Amina je također prezadovoljna. S njom će u Zagrebu trenirati vrhunski stručnjak Lorenco, koji je radio s najboljim hrvatskim i regionalnim plivačima i plivačicama.

”Dugo su me zvali iz Mladosti i ugovor je konačno potpisan. U Zagrebu ću sigurno ostati do Olimpijskih igara u Tokiju. Želim napredovati i ovdje imam fenomenalne uvjete za rad. I ja bih se zahvalila gradonačelniku Bandiću”, kazala je Amina Kajtaz, prenosi Bljesak.info