Published On: Uto, srp 19th, 2022

Amerikanka nakon dvije godine u komi identificirala svog brata kao napadača

Amerikanka koja je bila žrtva nasilnog napada, probudila se iz dvogodišnje kome i identificirala svog brata kao napadača, prenose lokalni mediji.

Wanda Palmer (51) je u lipnju 2020. godne u svom domu u Cottagevilleu u Zapadnoj Virginiji pretučena i ostavljena da umre. Policija ju je pronašla u lokvi krvi, a bila je tako divljački napadnuta da su vlasti mislile da je mrtva.

“Kada smo stigli tamo, mislili smo da je mrtva”, rekao je šerif Jackson Ross Mellenger za MetroNews dodavši kako istražitelji nisu imali nikakvih tragova.

“Nije bilo očevidaca, nitko nije živio u kući, nema snimaka nadzornih kamera, nema zapisa mobitela. Nije bilo praktički ničega što bi moglo ići naprijed,” dodao je.

Međutim, nakon dvije godine Palmer se probudila iz kome, a unatoč oštećenju mozga od napada, mogla je govoriti dovoljno da identificira svog brata Davida Palmera kao navodnog napadača, prenosi Hina

David Palmer je nakon toga uhićen i optužen za pokušaj ubojstva i zlonamjerno ranjavanje za koje se vjeruje kako je počinjeno mačetom ili sjekirom.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare