Published On: Čet, lis 24th, 2019

Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“

Stanovnik američke savezne države Teksas, Jeffrey Younger, nije mogao spasiti svog sedmogodišnjeg sina od promjene spola, koja je pokrenuta na inicijativu njegove bivše supruge. Sud je presudio u korist njegove supruge i „želje djeteta“ da više ne bude James, nego Luna“.

Younger se razveo od supruge prije nekoliko godina, dvoje djece koje imaju iz braka je začeto u epruveti. Većinu vremena su dječaci, James i Jude, provodili s majkom. Jednom, nakon što je došao posjetiti svog oca, jedan od njih je izjavio kako on više nije dječak, već djevojčica, jer “tako mu je rekla majka”, javlja Channel One .

Jeffrey Younger je podnio žalbu sudu u Teksasu da mu odobri starateljstvo nad blizancima, Jamesom i Jude, dijelom i kako bi izbjegao plan za davanje ženskih hormona sinu Jamesu.

James, koji bi se volio zvati Luna, bio je centar kontroverzi u burnoj raspravi njegovih roditelja i drugih.

Anne Georgulas, majka dva dječaka, zalagala se za Jamesov prijelaz u Lunu i snažno je poduprla ideju kemijskog kastriranja njezinog sina i započinjanja nadomjesne hormonske terapije. Presuda u srijedu spriječila je Jeffreya da bude jedini skrbnik nad svojom djecom i otvorila je put Anne Georgulas da nastavi s postupkom.

Žena namjerava svog sina u potpunosti pretvoriti u djevojčicu kemijskom kastracijom u okviru koje će dječaku biti davani blokatori puberteta i hormonalni lijekovi. Prema ocu, žena to radi protiv volje djeteta.

Dječak ima brata blizanca, Judea. Jeffrey Younger je pokušao na sudu odvesti djecu k sebi, ali je porota donijela presudu da će djeci biti ugodnije ako žive s majkom. Pored toga, odlukom suda Younger će sada svog sina morati nazvati “Lunom“ i „djevojčicom”, premda  to proturječi njegovim uvjerenjima, prenosi logično.com

Muškarac je bio prisiljen i pohađati tečaj “transgenderizma”, kako bi uopće mogao imati kontakte sa sinom.

Vještaci su izrazili sumnju da je James potpuno uvjeren da je u „dubini duše“ žensko.

“Još uvijek postoji nešto fluidnosti u njegovom razmišljanju. Nijedno od dva djeteta nije depresivno, tjeskobno ili agresivno. James nije dao nikakve naznake drugih značajnih psiholoških poteškoća”, rekao je sudski vještak dr. Benjamin Albritton pod zakletvom.

Američki zakoni trenutno ne zabranjuju rodne eksperimente na maloljetnoj djeci. Neki su Amerikanci podigli internetsku stranicu za obranu Jamesa, ali advokati njegove majke su je iskoristili protiv njegova oca, nazivajući to „miješanjem u privatnost malog djeteta“.

Anne Georgulas je sinu Jamesu dodatno osigurala pismo preporuke za prijelaz u ženski spol od strane centra za „gay djecu“, ma što to trebalo značiti.

“Ovo je pismo preporuke da moj klijent James mlađi, zvani Luna, započne proces postajanja pacijentom klinike GENECIS kako bi mogao dobiti potpunu psihološku procjenu rodne disforije i potencijalno uzimati blokatore hormona”, navedeno je u pismu od Rebekke Ouer iz udruga Dallas Rainbow Therapy.

Washington Examiner

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare