Published On: Ned, lis 21st, 2018

AMERIKA “TRAŽI DOZVOLU DA ČITA MAILOVE”??! David ubijen zbog elektronskog novca?

Adam Šukalo, zastupnik PDP-a u Skupštini Republike Srpske, gostovao je na Face televiziji te je tom prilikom iznio nevjerojatne informacije o slučaju Davida Dragičevića iz Banja Luke.

”Američko tužiteljstvo se zainteresiralo za ovaj slučaj, uputilo dopis postupajućem tužitelju i traži od njega da iskomunicira s Davorom Dragičevićem da dadne suglasnost da sudac može dobiti dopuštenje da se taj nalaz otključa, da mogu ući u Davidove mailove i naloge”, kazao je Šukalo te dodao:

”Motive za ono što se dogodilo Davidu treba tražiti u pravcu elektronskog novca, a ne u pravcu u kojem ide službena policijska verzija i u kojem se kreće odvjetnički tim Davora Dragićevića. Tužiteljstvo i MUP guraju u tom smjeru da se slučaj zataška”, kazao je, između ostaloga, Adam Šukalo.

Šukalo: David je nešto otkrio, zato je ubijen, Amerikanci otkrivaju što ‘

‘Nije mi bilo svejedno da će 5. listopada na velikom skupu Pravda za Davida, snajperom biti likvidiran Davor Dragičević.

Ono što je zanimljivo, informacija je došla od ljudi koji su bliski Lukaču. Ja sam to preko treće osobe saznao. Nitko mi nije rekao iz službenih izvora.

Odnosio sam se prema tome kao da to nije točno”, rekao je Šukalo. Šukalo kaže da stranci kontroliraju sve. ”Oni su odgovorni za ovu situaciju, više nego korumpirani političari u BiH. Poigravaju se da bi mogli kontrolirati procese.

Pretpostavljam da nitko ne voli autoritet sa strane ili neki treći kut. Međunarodna zajednica želi trajno uništiti interese građana koji žele nešto stvarati, rješavaju nas na taj način što će nam dići rampu za Njemačku”, zaključio je.

Nekoliko pitanja koja se nameću nakon ovog teksta?

  • NGO sektor povezivao je Dodikovu vlast sa zataškavanjem istrage oko ubojstva.
  • Dodik je na US crnoj listi
  • PDP tvrdi da Amerika traži dozvolu za čitanje mailova?
  • Ponavljamo:
    PDP tvrdi da Amerika traži dozvolu za čitanje mailova – u slučaju moguće uključenosti vlasti u RS-u u prikrivanje slučaja ubojstva.
  • To je kao da kažeš da je Amerika tražila dozvolu od BH vlasti da upadne u teroristički kamp pogorelica, i čitanje njihovih mailova.

Malo smo čini nam se zabrijali da nam je narod naivan?

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare