Published On: Sri, svi 15th, 2019

Američki glumac počinio samoubojstvo skočivši s mosta: “Ja sam ovu lekciju naučio prekasno”

Glumac koji je glumio u filmovima ‘Thor’ i ‘Terminator: Spasenje’ Isaac Kappy umro je skočivši s mosta u Arizoni u ponedjeljak, javlja TMZ. Službenici su u utorak potvrdili da se radi o 42-godišnjem Kappyju kojeg je udario kamionet nakon što se bacio s mosta Transwestern Road u Bellemontu i pao na autocestu gdje su ga našli mrtvog.

Kappy je dan prije nego što se ubio, na Instagramu objavio oproštajno pismo u kojem je između ostalog napisao da nije bio ‘dobar čovjek’ i da je bio ‘nasilan prema ljudima koji su ga voljeli’. Glumac koji je otvoreno pričao o problemima s drogom, punio je naslovnice trač rubrika nakon što je prošle godine optužen da je napao kćer Michaela Jacksona, Paris, i davio je. Rođen u Albuquerqueju u Novom Meksiku, Kappy je svojedobno optužio glumca Setha Greena da je pedofil.

Policija iz Arizone pozvana je na mjesto događaja malo prije 7 i 30 ujutro u ponedjeljak. Kappyja su pronašli na mjestu mrtvog. Prema izvještaju TMZ-a nekoliko ga je prolaznika pokušalo spriječiti u namjeri da skoči, no bezuspješno.

Uz objavu na Instagramu napisao je: ‘Čuvajte se, čovjek nema što izgubiti jer nema ni što štititi.’ Dalje u poruci koju je objavio kao screenshot, stoji:

– Tijekom posljednjeg tjedna, kroz samoispitivanje koje se trebalo dogoditi prije puno godina, došao sam do šokantnih zaključaka o svom karakteru. To je dokaz moje krajnje neukosti. Vidite, mislio sam da sam dobar čovjek. Ali nisam bio dobar čovjek, bio sam prilično grozan većinu svog života.

U objavi secira svoje mane i priznaje da je iskorištavao ljude zbog novca, da je iznevjerio mnoge ljude i izdao njihovo povjerenje, da je dilao drogu, varao na porezu, ostavio dugove, te uništavao svoje tijelo cigaretama, alkoholom i drogama. Također spominje da je izdao Donalda Trumpa i Isusa Krista.

Kappy je navodno još uvijek bio pod istragom policije u Los Angelesu jer je prijetio Paris Jackson i drugim slavnim osobama. Na nju je navodno nasrnuo i davio je na jednoj zabavi.

– Bio sam nasilan prema ljudima koji su me voljeli, uključujući svoju obitelj. Svim ljudima prema kojima sam bio nasilan, duboko se ispričavam. Ispričavam se i mojim bivšim prijateljima koje sam iskoristio i izdao. Žao mi je – napisao je između ostalog.

21-godišnja Paris navodno od njega primila više nejasnih i zastrašujućih poruka. Na njih je odgovorila u želji da mu pomogne jer je i tad, kaže, zvučao suicidalno. Međutim, kasnije je navodno baš zbog njega morala preseliti, angažirati tjelohranitelje, a i blokirala je njeove telefonske pozive.

Policija je protiv njega otvorila istragu, ponajviše zbog prijetnji koje je pisao na Twitteru, a koje je uputio ljudima za koje je smatrao da zlostavljaju djecu.

– Premda sam razotkrio mnoge pedofile koji su mi bili prijatelji, ostao sam u toj priči puno dulje nego što sam trebao i pokušao sam ostvariti korist i nakon što sam saznao za njihova djela. Zbog vlastite arogancije toga nisam ni bio svjestan – napisao je u oproštajnom pismu koje je završio riječima:

– Tražite svjetlo u drugima. Njegujte svjetlo u sebi. Ja sam ovu lekciju naučio prekasno, ali možda će vas inspirirati.

Brojni obožavatelji na internetu osim saučešća izražavaju i svoju sumnju da se radilo o samoubojstvu.