Published On: Čet, lis 10th, 2019

ALUMINIJ Arapski investitori nemaju niti otvorenu tvrtku u Europi preko koje bi ušli u proces pokretanja proizvodnje u Aluminiju

Danas su arapski investitori bili u posjetu Aluminiju. Sa upravom poduzeća je razgovarano o proteklo poslovanju i brojnim drugim pitanjima, a kasnije su gosti obišli proizvodne hale.

-Bili su izuzetno zadovoljni oni što su vidjeli u proizvodnim pogonima, odnosno, tehnologijom koju imamo ovdje. Nemaju neki pripremeljen plan, riješeno pitanje kupovine električne energije i niz drugih pitanja. Zbog toga pod znak pitanja dolazi ozbiljnost njihovih namjera o kupovini Aluminija, ali ćemo i dalje biti spremni ponuditi odgovore na njihova pitanja – rekli su nam naši sugovornici iz Aluminija.

Arapski investitor čak nema niti otvorenu tvrtku preko koje bi ušao u poslovanje u Aluminiju, ali su današnji gosti poručili kako planiraju otvoriti poduzeće negdje na području Europe.

-Navodno bi preko te tvrtke išao novac za Aluminiji, ali je potrebno još mnogo toga učiniti kako bi se došlo do konrektiziranja ove priče. Očekujemo da ovi investitori pokažu dodatnu dozu ozbiljnosti u budućnosti i pokažu kako imaju kapaciteta za preuzimanje jednoga giganta kao što je Aluminij – poručili su naši sugovornici.

Inače, ranije je predstavnik malih dioničara Samir Anić rekao kako su arapski investitori čista prijevara od strane Vlade Federacije BiH, odnosno, onih koji ih na silu ubaciju u ovaj proces, te kako se radi o tvrtci koja ima stotinjak radnika, nekoliko brusilica i bušilica.

I dalje su sve nade uprte prema kinesko – izraelskom investitoru koju bi navodno trebao uskoro dostaviti i službenu ponudu za preuzimanje Aluminija, prenosi Ero.tel

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare