Published On: Uto, srp 5th, 2022

“Alijina stranka ima Hrvate kao kandidate za Dom naroda! Bundestag radi na deklaraciji čiji je sponzor vjerojatno Muhamed. Pripremamo li mi svoju u kojoj ćemo reći – sikter…”

Predsjednik RH Zoran Milanović je u Vukovaru komentirao poteze svoje supruge Sanje Musić Milanović i pritom kritizirao Jutarnji list i Hanza Mediju. Dotaknuo se i BiH.

Kriminalna organizacija Handžar medija je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvode Banožić.

Ono što sam vidio je da je Sanja napisala mail, ostavila je brazdu duboku tri metra u kojoj navodi neke primjere. Neka pošalju prosvjetnu inspekciju…

Moj sin je već sazrio, ima 17,5 godina. To je kriminalna organizacija…Utjecaj moje žene je nikakav. Ali ona je moja supruga i sve što piše se gleda drukčije. Da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama.

– Ovdje je netko bio optužen. To sam ja ustvari, ne moja žena. U zadnji tren Ured predsjednika Republike šalje mail koji je moja žena poslala, to je jedini dokument. Sve ostalo je laž. Čekaj malo, imaš mail koji je poslala Musić Milanović….Fućkaš ti sve petice, kog boli uho za to. Ja ga čak i zezam zbog toga. Moj sin je čak stipendist grada Zagreba. Zašto je Sanja imala potrebu istjerivati pravdu na transparentan način… To je njena stvar, ali i moja… Što radi Jutarnji s tim mailom. Normalno, objave ga. Koji drugi dokaz imaš? Osim laži? Što je sa zaštitom interesa maloljetnika. Za mene je to odrasli klipan, niti tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par mjeseci. Kad je sve završila – imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bih. Ali pozivam sve roditelje da to naprave…

– Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda – kako je Milanović nazvao Jutarnji list.

– Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno. Pa i na svog sina. Zato ga i podbadam redovito. Fućkaš ti sve petice, ima i bitnijih stvari u životu. Ovdje se radi o jednom predmetu u kojem su ocjene podignute, kako to uvijek bude na kraju godine, iz trojki u četvorke. Ocjene su podignute za šestero učenika. U svim razredima je podignuto 150 do 200 ocjena, ali mi smo meta – dodao je pa dodao: – Naš mali je trebao ići u privatnu školu, to je jedini način da se zaštitiš od takvog ološa.

– Lopovi su znali što rade. Pa DORH su zvali! Vidite kakva je to banda! Nije ona meta, ja sam – nastavio je predsjednik.

– Zašto je Sanja slala mail sa službenog maila? Dajte, molim vas, imate lopove u Vladi, a vi mene pitate zašto je mail poslan sa službenog maila. Što im je zaprijetila da će ih zaraziti covidom? Ako ne budete dobri, završit ćete na respiratorima. Nema privatni, siromašni smo. Reći ću joj da otvori gmail, na Kajmanskim otocima – rekao je Milanović pa prešao na temu Bosne i Hercegovine.

O BiH

– Ajmo ovako – dok mi ovdje razgovaramo o peticama mog sina, u BiH počinje izborni proces. To je ono o čemu sam pričao dok sam bio u Madridu. Čekam da mi pametnjakovići kažu što sam trebao napraviti. Baciti bombu? Plenković se ne bi usudio otići tamo. Postoji šira slika. To što se događa u BiH je kao visoki tlak. Pa Alijina stranka (SDA) ima Hrvate kao kandidate za Dom naroda! Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda. Guske! Neka mi netko objasni što rade Hrvati kao kandidati bošnjačke SDA? Kako se to zove?

 – Bundestag radi na deklaraciji o BiH. Sponzor, odnosno autor te deklaracije se ne zove ni Hrvoje ni Jovan, nego vjerojatno Muhamed. Znate me, ne nemam ništa protiv Bošnjaka. U toj deklaraciji se BiH zaziva kao građanska država. To je ustvari državna politika Njemačke. Što bismo mi trebali napraviti? Imamo Bošnjaka koji glumi građanina, penetrirao je u SPD… Gdje su tu Hrvati? Kukavičje gnijezdo.

– Što radi sabor? Pripremamo li neku svoju deklaraciju? U kojoj ćemo reći – sikter! Ovo je izdaja ljudi! Izdajnička vlada… Ovdje nema opasnosti za RH, samo za Plenkovića. I za onog bijednika, kafilerdžiju. Onog čiju smjenu traže suverenisti. On je nesposoban. Što radi sabor? Što rade hrvatski zastupnici koji zastupaju BiH? Zovko je kupila stan u Splitu i ona se ne misli vratiti u Hercegovinu. A Čović živi u Mostaru…, rekao je Milanović.

guest
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Phoenix
Phoenix
1 mjesec prije

Jel se ovaj vratio iz Madrida

Sila nebeska
Sila nebeska
1 mjesec prije

Koliko dosadan i antipatičan tip, nećeš dobiti faši.stički izborni zakon!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Sila nebeska
1 mjesec prije

Joj, joj, joj, kakvog li vokabulara. Hoće, hoće past će sila – sila islamistička. Amen!

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Puna podrška obitelji Milanović.
Jel ovo sve sto im je handžar medija uspjela naći?
Ima li šta iz vrtića ?

Samo rokaj Predsjediče!

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Tako i nastavi!

⚜️ Schmidt Zlatni Ljiljan! ⚜️
⚜️ Schmidt Zlatni Ljiljan! ⚜️
1 mjesec prije

Naravno da Bundestag neće za autora deklaracije staviti nekog Hrvoja koji veliča poglavara, nego čovjeka koji nije faš,ista i koji radi za bolju budućnost – a to je građanska BiH!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  ⚜️ Schmidt Zlatni Ljiljan! ⚜️
1 mjesec prije

Zaćeraće mungosa muhameda da napiša deklaraciju i proglasi kalifat.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  ⚜️ Schmidt Zlatni Ljiljan! ⚜️
1 mjesec prije

Uf, opet ovaj o građaskoj državi. Daj, prestani!!!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  ⚜️ Schmidt Zlatni Ljiljan! ⚜️
1 mjesec prije

more i bundestag i americki senat stati iza …ali nikad nece biti gradjanska….NIKAD

StjepanTomašević🇭🇷
StjepanTomašević🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Baliye nisu ni svjesni što ih čeka na jesen,misle arapski čergari na guzove dobit državu,iskreno jesu se zaletili ali sada kada sam dobio informaciju,musleeemani mogu komotno početi pakirati svoje kufere i čergu jer neće NIKADA imati neku svoju zamišljenu šupkovinu od države niti neku zamišljenu osnovnu suverenost! Jednostavno nećemo dozvoliti islamističkim teroristima da se gnjoje u našoj Bosni!

🇭🇷👌🇭🇷
🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

Respekt gosp. Predsjedniče, samo tako sa islamskim teroristima🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

I nemoj prestati, samo naprijed – do pobjede!

🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
Šta ti kažeš na ovo?  🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

Vas 10000 niste ravni jednom Muhamedu. Dudlajte ga . Hvala bogu sto nestajete!

KulinBan🇭🇷
KulinBan🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
1 mjesec prije

Potegni jednu srpsku Potočarku sa 49%alc i stvarno misliš da te neke nacističko-islamističke tzv rezolucije imaju nekog utjecaja i u Srebrenici nije bio nikakav genocid čergaru islamistički!

Bošnjak
Bošnjak
1 mjesec prije

Stavi veto na rezoluciju Bundestaga kao što si na prijem Finske i Švedske u NATO.BIH je država Bošnjačkog naroda shvataju konačno to i ovi u EU i NATO savezu

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjak
1 mjesec prije

Molim, daj ponovi! Nismo najbolje pročitali. Popij dupli sedativ!!!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjak
1 mjesec prije

da… pravog bosnjackog krscanskog naroda….jer taj jedini i postoji u povijesti bosne

IvoAndrić
IvoAndrić
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjak
1 mjesec prije

Islamistički čergarćiću,polupa si lonce a nije još kraj niti final! Turčići misle kreirat politički život i preglasavati Hrvate nekakvim nacističkim rezolucijama,ima da vas nema,naša će da bude zadnja a ne ciganska!

Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
1 mjesec prije

Bravo predsjedniče! Nedozvolit islamo-nacističkim svinjama da rovare po našoj Bosni a tim švapskim svinjama ćemo se napit krvi,gore će proći od talijanskih fašista koji su završili u fojbama a ovim baliyama iz 23% s vama ćemo spektakularno svršit a zna se što se čini muđahedinima eh tek njima ima da polomimo sve,uzduž i poprijeko!