Published On: Sri, tra 9th, 2014

Albanski transseksualac: Srpski muškarci najljepši na svijetu!

Ognjen Amidžić je u posljednjoj emisiji “Amidži šoua” ugostio je Acu Lukasa, Kneza i Milenu Ćeranić, dok je specijalna gošća bila Edona James, sada atraktivna plavuša porijeklom s Kosova, koja se ranije, dok je bila muškarac, odazivala na ime Kujtim Shehu.

Od Suve Reke do Njemačke, uz zaradu od 1.000 eura za noć: Edona James

Aca Lukas predstavio je svoju novu kolekciju majica s prepoznatljivim motivima i pjevao svoje legendarne hitove. Nenad Knežević Knez predstavio je svoj novi spot i pričao o filmskim junacima još od mladih dana, dok je Milena Ćeranić također pjevala i iznijela svoj stav o braku.
 
Ipak, naročito je bilo zanimljivo slušati Albanca, sada Albanku, rodom iz Suve Reke, za sada na privremenom radu u Njemačkoj, koja je usput rekla i da je Jelena Karleuša za nju ikona i njen uzor.
 
“Ostaću u Beogradu tjedan dana, Izlazicu, upoznat grad, vaši muškarci su najljepši na svijetu”, kaže Edona, ipak dodavši da je udana.
 
 
Edona je rekla da nije prostitutka već plaćena hostesa – za večer uzima 1.000 eura i kako kaže, prijavljena je u Njemačkoj i to je tamo legalno.
“Obožavam svoje tijelo, nemam problem da se skinem i da pokažem svoje tijelo, volim kad se sve vidi i ocrtava”, rekla je Edona, koja je navela da je zbog piva koje je donijela Ognjenu zaboravila da obuče grudnjak.