Published On: Čet, stu 23rd, 2017

Alain Marsaud: “Francuske državljane koji ratuju u Siriji potajno likvidiramo na licu mjesta”

Bivši šef Antiterorističkog odjela Francuske i poslanik Alain Marsaud, uz veliko iznenađenje novinara, iznosi informacije koje se ne mogu često čuti u medijima, a koje su vezane za državljane Francuske koji se bore na strani terorista u Siriji.

Novinar: Zabrinuti smo za ljudska prava terorista koji se vraćaju, kao i za prava njihovih obitelji. Istina malo manje smo zabrinuti za prava žrtava. Vi ste netko tko je dobro informiran. Jesmo li iza pozornice malo manje naivni ili ne? Postoji li nešto što vidimo i ono drugo što ne vidimo?

Alain Marsaud: Mislim da ste dotaknuli nešto vrlo bitno. Slušam naivne priče onih koji tvrde “Da se radi o dobrim ljudima (teroristima) koji se trebaju vratiti kući. Kako im Francuska treba oprostiti. Što se tiče djece ovih terorista, pitanje je radili se o djeci ili ne?

Međutim postoji realnost na terenu. Realnost je takva da trenutno vršimo čišćenje. Čistimo naše državljane na licu mjesta jer predstavljaju opasnost za našu zemlju. Stvari su već za vrijeme predsjednika Hollande bile jasne, ali sada za vrijeme predsjednika Macrona su puno jasnije. Predsjednik Macron nije naivan glede ovog problema i čini sve u suradnji s lokalnim partnerima da se građani Francuske, koji su otišli u Siriju, ne vrate. Naši partneri na terenu su Kurdi, Amerikanci ali i sirijska vojska predsjednika Assada koga “ne volimo”, a koji nam pomažu pri tome.

Novinar: Što to znači da se ne vrate?

Alain Marsaud: To znači da ih likvidiramo.

Novinar: Likvidiramo ih na licu mjesta?

Alain Marsaud: Da!

Novinar: To se ne govori javno.

Alain Marsaud: Ne, ne govori se, ali vam ja kažem. Sve činimo da se nitko ne vrati u Francusku.

Alain Marsaud je netko tko nema dlake na jeziku. Zapad smatra odgovornim za zlo koje je zadesilo Bliski istok. Otvoreno govori da Francuska i njeni partneri prodaju oružje koje završava u rukama ISILa. Iako su im ove činjenice poznate, novinari se “iščuđavaju”.

 

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x