Published On: Uto, kol 10th, 2021

Aktivist žestoko kritizirao “paradržavu Bosnu i Hercegovinu”: Otima enorman novac hrvatskim krajevima

Aktivist Marijan Knezović žestoko je kritizirao državu Bosnu i Hercegovinu koju je nazvao paradržavom. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

  • “Paradržavna kvazizajednica Bosna i Hercegovina ne želi poslati helikoptere da gase požar kod Tomislavgrada, na svom teritoriju, pa požar gase kanaderi iz Republike Hrvatske. Toliko o državi.
  • Paradržavna kvazizajednica BiH preko Republike Srpske diže optužnice za vojne operacije hrvatskih snaga koje su čiste kao suza, čistije nego što je RS etnički “čist.” Toliko o državi.
  • Paradržavna kvazizajednica BiH preko Sarajeva pokušava opstruirati gradnju Pelješkog mosta koji je gotovo završen pa im se cijeli svijet smije. Toliko o državi.
  • Paradržavna kvazizajednica BiH otima enorman novac hrvatskim krajevima i unatoč tome, imamo sreću da ti nesposobnjakovići ne znaju što i kako činiti s tim novcem pa su nehrvatski krajevi te paradržavne zajednice u usporedbi s hrvatskima razvijeni kao Yugo 45 u odnosu na Mercedes ili Audi. Toliko o državi.
  • Paradržavna kvazizajednica BiH potkrada hrvatski sport u BiH koji daje fenomenalne olimpijce i ostvaruje sjajne uspjehe dok sport u nehrvatskim sredinama stagnira kao vodovod u Somaliji. Toliko o državi.
  • Paradržavna kvazizajednica BiH potkrada i nastoji uništit hrvatsko obrazovanje i zdravstvo unutar BiH, a pritom uništavaju svoje i ne mogu izbaciti nikakvu značajnu masu iole relevantnih likova. Toliko o državi.
  • Paradržavna kvazizajednica BiH se trudi nasilno nametnuti drugima da zavole i koriste njezine simbole, zastavu, himnu… Ipak, u zadnjih stotinu svatova u BiH u kojima sam bio, nisam vidio niti jednu zastavu BiH niti čuo h od BiH himne. Viore se barjaci Herceg Bosne, a ruka se na srce stavlja na tonove Lijepe naše. Toliko o državi.

Zaključno,  je li oni koji navodno štite BiH shvaćaju koliko smiješni ispadaju prijeteći drugim državama i hrvatskom narodu unutar BiH? Oni nemaju osobu u državi koja zna upalit tenk, a prijete državi s nevjerojatnom eskadrilom višenamjenskih borbenih zrakoplova? Toliko o državi.

Ovim putem iznosim ekonomsku predikciju kako će tržište kokica u BiH znatno rasti, ljudi će ih kupovati i uz njih gledati kako se paradržavna kvazizajednica rasipa kao kula od karata. Tik – tak”, ističe Knezović.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x