Published On: Uto, pro 8th, 2015

NE BOJTE SE , SIGURNI SMO! VALJDA. Ako netko i sprema napade BIH institucije o tome pojma nemaju…

”Zasad nema informacija o mogućim terorističkim aktima na prostoru Bosne i Hercegovine”, tvrdi ministar unutarnjih poslova (MUPRS) Dragan Lukač.
”Postoje neke uopćene informacije od nadležnih službi da su moguće takve stvari na širem području Balkana, ali s obzirom da se teroristički akti događaju iznenadno, vrlo teško je doći do pravih informacija”, rekao je Lukač odgovarajući na pitanje zastupnika u Narodnoj skupštini RS.
Naveo je da nitko ne može garantirati apsolutnu sigurnost, ali se poduzimaju sve mjere, u suradnji s drugim policijskim strukturama, kako bi se spriječilo bilo kakvo izvršenje terorističkih akata.
Lukač je podsjetio da je podignut stupanj sigurnosti u RS, te da je stanje sigurnosti u tom bh. entitetu na zadovoljavajućem nivou. On je naveo da je entitetska policija formirala Upravu za borbu protiv terorizma, koja surađuje s drugim policijskim strukturama.
”Nadam se da će ta suradnja doprinijeti stavljanju pod kontrolu svih onih koji mogu biti potencijalni izvršitelji terorističkih akata, te spriječiti njihovo izvršenje u RS i BiH”, zaključio je entitetski ministar policije.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare