Published On: Uto, svi 3rd, 2022

Ajde zete neka čaše lete: Jeste li znali da su Milanović i Jandroković obiteljski povezani?

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović dotaknuo se u izjavama predsjednika sabora Gordana Jandrokovića, a među ostalim je rekao da ga je majka zamolila da ne dira Jandrokovića. Milanovićeva majka to je tražila od njega “radi mira u široj familiji” jer su predsjednik Republike i predsjednik sabora u obiteljskoj vezi.

“Zajedno je s nekim odvjetnikom izmanipulirao Gotovinu, Čermaka i druge generale kao udbaške idiote, sitne budale, a onda su jučer izjavili da sam se zalagao protiv širenja NATO-a još prije napada Rusije na Ukrajinu, naravno da jesam, ali na širenje na Ukrajinu, Gruziju i Moldaviju. Takvu laž može plasirati samo udbaška osovina. To znaju samo Udbašenković, Njonjo od HDZ-a koji se javio neki dan. Moja majka me zamolila radi mira u široj familiji da ga ne diram, da ga ne gazim, morat ću opet”, kazao je Milanović.

Predsjednik Milanović i predsjednik sabora Jandroković obiteljski su povezani. Naime, Jandroković je oženio Milanovićevu rodicu Sonju, rođenu Matasić, a njen otac Ante brat je Milanovićeve majke Marije.

Jandrokovićev punac Milanoviću je, dakle, ujak.

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments