Published On: Pon, lis. 30th, 2017

AGREGATNI LIJEČNICI: Sarajevski liječnici ismijali Sebiju Izetbegović

Mnogo polemike izazvala je proteklog tjedna informacija da intervju s glavnom ravnateljicom Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebijom Izetbegović – neće biti prikazan u programu BHT-a.

U ranije objavljenoj najavi razgovora, navedeni su detalji razgovora, a između ostalog, prenesena je izjava ravnateljice KCUS-a koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

“A gdje su otišli liječnici? Dva kilometra daleko od Kliničkog centra. Nisu oni otišli nigdje. Oni su samo prešli u drugo agregatno stanje”, kazala je profesorica Izetbegović u tom intervjuu, govoreći o tri liječnika koja su napustila sarajevsku Ortopediju.

A koji dan poslije, na šaljiv – ironičan način reagirali su bivši zaposlenici Klinike za ortopediju i traumatologiju KCUS-a dr. Hasan Tanović, dr. Senad Maksić i dr. Semin Bećirbegović.

Tanović je bio odjeven u majicu s natpisom: ”AGREGATNA STANJA U BIH: ČVRSTO, TEČNO, GASOVITO I DOKTORSKO”, a fotografija je uskoro stigla u medije, a donosimo vam i fotografiju Tanovića sa Dr. Rifatom Rijadom Zaidom, piše N1.

 

 

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer