Published On: Fri, Dec 7th, 2018

Adolf više uopće ne obilazi srpska i hrvatska područja u BIH

Iako je Inzko poslan u BIH da širi suživot i toleranciju te čuva Ustav, niti širenja mira niti čuvanja Ustava. Narodi i građani BIH još se spore oko toga je li Inzko samo neupućen, je li smanjenje kognitivne spreme ili je jednostavno kupljen. Podatke o tome tko ga financira odbio je objaviti. Na upit zastupnice Zovko, odgovorio je kontrapitanjem.

Međutim imamo pravo znati financira li saudijski princ OHR. I je li komadanje prava Hrvata i Srba u BIH dio kulture komadanja na komade. U stranim ambasadama. Ono što smo gledali nedavno u Turskoj.

Inzkomat – osoba koja na ubačeni arapski novac izgovara što Arap naruči pored nesuvislih fašističkih izjava odaje još jednu tehničku falinku.

Ovaj suvremeni politički android čudno hoda. Naime ako se prati hod Inzkoida po zemlji Bosni i Humskoj zemlji razvidno je da njegov programski kod izbjegava područja Hrvata i područja Srba.

On sa sprskim i hrvatskim studentima ne komunicira. Ne hoda po tribinama gdje sjede Srbi i Hrvati.

Izbjegava polemike sa srpskim i hrvatskim narodom.

Zadnji Hrvat u čiju je obranu stao bio je Jerko Lijanović.

On je danas u zatvoru.

Doduše branio je i Slavu Kukića.

No i Slavo je u zatvoru. U jednoj vrsti mentalnog zatvora. Začepio se. Sam u sebe.

Ako Inzko i Slavo obiđu Jerku u zatvoru, Slavinim kolima, il možda Lijanovićevim pošto Slavo voli voziti Lijanovićeva sponzorska kola, eto prilike da Inzko demantira da ne obilazi Hrvate.

Doduše, on više uopće nema potrebu, da bilo što demantira. Nama. Bošnjacima da.

Njemu je samo važno da mu imidž kod Bošnjaka ostane dobar. Jer od njih mu ovisi posao. Srbi i Hrvati odavno su za to da on napusti BiH. I nikada se više ne vrati.

BRUXELLES Zovko od Europske komisije zatražila podatke o financiranju OHR-a

Poskok.info