Published On: Pon, ruj 4th, 2017

Aca Lukas se predao policiji: Zbog napada na bivšu ženu ostao u pritvoru

Nakon što je pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović, folk pjevač odletio je za Zürich gdje je nastupio sa Šabanom Šaulićem i Milom Kitićem.

Po povratku u Beograd, Aca Lukas (48) je otišao u policijsku postaju na saslušanje. Određen mu je pritvor od 48 sati, piše srpski Kurir.

Njegova bivša supruga Sonja Vuksanović podnijela je kaznenu prijavu, tvrdeći da ju je pjevač dva puta udario šakom u glavu te je udario nogom. Sonja je navodno od siline udaraca izgubila svijet te je završila u bolnici.

Folker je navodno Sonji upao u kuću, počeo je razbijati stvari pa je počeo tući. Aca, pravog imena Aleksandar Vuksanović, tvrdi da je ona njemu bacila šalicu u glavu te da se on branio.

Nakon toga, pjevač je na društvenim mrežama najavio ‘rat’ svojoj bivšoj te je obećao da će boriti svim silama da joj oduzme njihovu kći Viktoriju te da će je ‘razotkriti’ i svima pokazati ‘tko je ona zapravo’. Objavu je ubrzo obrisao.

Na koncertu u Zürichu, na kojeg je otišao odmah nakon incidenta, Aca je izjavio da ‘iza svakog muškarca stoji žena idiot’.