Published On: Ned, lis 10th, 2021

Aca Lukas otkazao suradnju sa Severinom nakon izjava o Dodiku i Srebrenici: “Šokiran sam, bila je udata za Srbina”

“To je normalno što sam joj otkazao suradnju. Što je tu čudno? Žena je, zapravo, otkazala nama ovime što je rekla. Inače se ne petljam kada su izjave tog tipa jer poštujem sve ljude i moju publiku širom svijeta”, ispričao je pjevač za srpske medije referirajući se na izjavu pjevačice nakon što je odbila angažman na Uni TV-u.

Kazala je da ne želi sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

“Ne znam zašto je to napravila, baš sam se šokirao da to kaže žena koja je bila udana za Srbina. Ne mogu vjerovati da je živjela ovdje.

Mislim da to ima veze s kupovanjem publike jer se sada vratila za Zagreb, a ovdje je bila popularnija nego tamo”, rekao je Aca.

“Kolegica se malo zanijela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila, bit će prekasno. Želim joj svu sreću, ali s njom nemam namjeru surađivati poslije izjave o našem narodu”, dodao je pjevač za Kurir.rs.

Podsjećamo, jučer su naslovnice brojnih srpskih tabloida preplavile uvrede na račun Severine nakon što je otkrila da je odbila angažman na Uni TV-u zbog povezanosti s Miloradom Dodikom.

Pjevačica je odlučila odustati od talk showa na novoj regionalnoj televiziji nakon što je saznala da je Dodikov sin Igor jedan od suvlasnika.
Severina se zasad nije oglašavala na račun reakcija iz Srbije.

U javnost izašla nova Severinina snimka . Ona sa svadbe..

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Juraj
Juraj
1 godina prije

Aco, di ti je pohranjen hrvatski dres sto si dobio na poklonu u Mostaru? 😂 Koliko ja vidim nije vrijeđala srbe, nego je argumentirala razlog ne surađivanja sa navedenom TV. Sevke k’o sevke, dogodine ce biti crni vrag ako joj bude doprinosilo “popularnosti”.

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Juraj
1 godina prije

A komu ga pokloni , popišam mu se u usta !

GraDZanin.
GraDZanin.
1 godina prije

A sta je ona to rekla?
Zena nece da suradjuje sa deklarisanim negatorom genocida i fasistom.
Srpski narod nije spomenula nigdje.
Ovaj portal brani tog neocetnika i zagovornika velike Srbije. Koji sljam!