Published On: Sri, pro 29th, 2021

A NEKO PRAVO JE KAO GANJAO Mektić: Umirovljenicima zabraniti glasanje

Mektić je svoj komentar dao nakon objave predsjednika Skupštine grada Banje Luke Mladena Ilića kako je upriličen prijem predstavnicima Udruženja umirovljenika Republike Srpske i grada Banja Luka, prenosi N1.

“Analizirali smo tekuću godinu i dogovarali aktivnosti za narednu godinu. Dogovorili smo da već prve aktivnosti budu za Božić, kako bismo uljepšali ovaj praznik našim umirovljenicima”, napisao je na Twitteru Ilić.

Mektić je reagirao na ovu objavu zaključivši kako starijima od 65 godina, a u tu kategoriju spada i on, treba zabraniti glasanje.

“Ključno su biračko tijelo, interesira ih samo mirovina, a uopće ne sudbina mladih ljudi. Stvar se u potpunosti obrnula. U RS ih ima 275.000 i sva sudbina ovog naroda je u njihovim rukama. Paradoks”, zaključio je bivši ministar.

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

Mozda je i u pravu….🐏

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
7 mjeseci prije

možda ,ali da je tele nema možda

Matrix
Matrix
Šta ti kažeš na ovo?  Ganga🐉
7 mjeseci prije

Malo si reko….nemoj ga falit…..

bih/nebih
bih/nebih
7 mjeseci prije

Bože,prava je budala.Kakva ureda za populaciju koja je svojim radom postigla sve što imamo.Zna li taj idiot da i kriminalcima ne oduzimaju pravo glasa,već im omoguće glasanje u zatvorima?Kod nas i ovakvi imaju glasače.

bih/nebih
bih/nebih
7 mjeseci prije

Vjerovatno bi to pravo dao nelegalnim imigrantima,čiji dolazak je ignorisao dok je bio ministar.

Evropa
Evropa
7 mjeseci prije

Ovaj gmaz je i sam doprinjeo da je mnogo manje mlađih “glasača”. Evo i sam kao velika većina “mlađih” ne želim da dajem glas, jer svi ste isti u 5 grama i ovi gmazovi kao ovaj i oni protiv kojih taj reži, svi su braća svi su isti

Matrix
Matrix
7 mjeseci prije

Zesce glup lik…..