Published On: Wed, Apr 19th, 2017

A gdje su strah i panika?

Strašno! Erdogan je pozatvarao viđenije Turke, poskidao generale, počistio sudstvo, zdravstvo, desetkovao škole i fakultete i ništa! Koji je šejtan tom svijetu? Hoće uvesti smrtnu kaznu i ništa! Htio je sebi povećati ovlasti, ali se skoro pola dunjaluka urotilo protiv njega i glasovalo protiv toga. Da ne računamo one domuze koji nisu izišli na referendum, koji su podavili noge, zapalili čibuk, uzeli fildžan i samo odmahnuli neglasačkom rukom!

Ne zna da Tursku očekuju teška vremena nakon 54 godine ulaska u EU, da neće ući nego će još više izići a da im nije ni ušlo! Sramota! Da su neka bolja vremena, askeri bi došli u svaku kuću, uhvatili za uho podlog apstinenta od izjašnjavanja i priveli ga do glasačkog mjesta. Zaokružio bi „evet“ jer ne bi ni bilo „jok“ na listiću! Sad još bacaju šerpe i lonce na ulicu, da kažu kako im je krivo i sekiraju demokratski izabranog predsjednika.

Straha više nema, šejtan je svijetom zavladao!
Ili ona Sjeverna Koreja. Briga njih što se Amerika ljuti. Zna se da su uništili desetke zemalja, bacili nekoliko atomskih bombi na Japan, da ubijaju ljude kao pesticid travke i ništa! Još nešto, ti Sjeverci prkose, pa nešto ispaljuju neke rakete uvis pa one padnu, pa nešto kažu da ih nije briga što se Amerika ljuti… Bog da te sačuva! Još kažu da će, ako Amerika udari, ratovati protiv, možete misliti, Amerike! Hoće i protiv nosača aviona, i protiv onih džidža-midža što lete i pucaju po afganistanskim svatovima plus tenkovi i plišane revolucije! Bruka i sramota!

Pa taj Putin. Kako on misli, da je sve u Rusiji njegovo, da ne dijeli rudna bogatstva i svoj narod s ostatkom svijeta? Sebičnjak je vidio kako izgleda bomba od 11 tona, ali se pravi lud. Kažu, ima neki jaču od te, ali je nije nikad iskoristio. Pa što će mu ako je ne koristi? Ima je samo da se ne boji, zato, da prkosi i provocira, da bude opasnost po svjetski mir, to hoće brezobraznik jedan!

Pa ta Kina! Kog vraga misle, ako ih je milijardu da ih je milijardu i sto? Još žive u komunizmu! Misle da sve mogu kupiti ako imaju para, kao da su oni Amerikanci a ne Kinezi! Brezobrazluk neviđeni. Ulaze u Južno kinesko more kao da je kinesko a ne američko! Misle da je, ako se zove Kinesko, kinesko! Misle, imaju atomsku bombu pa im ne mogu ništa. Sramota je da tako neozbiljna zemlja ima atomsku bombu, mogli bi je baciti na Japan! Zašto ne, blizu im je.

Pa ti crnci! Koji je njima vrag? Oslobode ih Amerikanci od ropstva a oni bi da se bune. Hoće da budu bijelci, što li? Pa kako će biti bijelci ako su crni? U zatvorima zauzimaju devet desetina mjesta, država ih tu hrani i osigurava im zdravstvene usluge. A napolju bi umrli od boleština jer ne bi imali osiguranje. Opiru se maltretiranju pa ih čovjek policajac mora ubiti. U Detroitu su morali smanjiti broj policajaca jer im je tamo postalo opasno otkako nema posla. I tamo na jugu, kog vraga hoće? Jesu većina, ali demokratski poredak su izmislili bijelci.

Stvarno ne znam čemu sve ovo vodi kad se više ne plaše oni koji su se uvijek bojali.
Kud će, molim vas lijepo, ovaj svijet, ako nema straha?