Published On: Čet, srp 25th, 2019

A BIO JE ČLAN MOSTA: Jedini Hrvat koji je protiv Pelješkog i voli loše viceve Željka Komšića?

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko primio je zastupnika u Saboru Republike Hrvatske, predsjednika stranke Nova politika i kandidata za predsjednika Hrvatske Vlahu.

Obojicu ih povezuje želja za vlašću. Orepić želi biti predsjednik države u nemogućim uvjetima pa ga zanima Komšićevo iskustvo nametanja. Budući da u Hrvatskoj legalno to postići ne može.

Oni su usput razgovarali o nizu otvorenih pitanja između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Iako nekih otvorenih pitanja nema. Pošto se Dodik pobrinuo da ih nema. Al kako Vlaho ne voli Dodika on želi da problema ima. Jer je Dodika stavio na ignore.

Posebno je istaknuta potreba obnove razgovora između članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao institucije s ustavnim ovlastima za vođenje vanjske politike, i visokih zvaničnika Republike Hrvatske u cilju rješavanja otvorenih pitanja dviju zemalja, s naglaskom na rješavanje o razgraničenju na moru, prenosi Fena.

Orepić opet nije kazao u kojem svojstvu bi to Komšić razgovarao s vlastima u Hrvatskoj, budući da se predstavlja kao hrvatski član Predsjedništva BIH. Što on nije. Hrvatska je inače članica EU i jamac Daytona, te je dužna ljude koji se lažno izjašnjavaju prijaviti policiji.

Sugovornici su se složili bla bla.

Nije uopće bitno o čemu su se oni složili.

Ono što je važno jeste da su na sastanku  prisustvovali i predsjednik SDA-ovog “hrvatskog” narodnog vijeća Bosne i Hercegovine Mario Pejić i član Upravnog odbora Marinko Pejić.

Smisao njihovog života je da prisustvuju.

Tamo đe im merhamet kaže.

Izgleda da je taj smisao života odabrao i Orepić.

Vlaho, Pelješki most te se stidi.  I Metković. I Ploče. I Dubrovnik. I mi te se stidimo.

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare