Srijeda, 25 rujna, 2024

MILANOVIĆ SCHMIDTU: Imaš li ovlasti ili ne? Prepadneš se zbog dvije tisuće galamdžija

Vrlo

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović dao je izjavu za medije povodom polaganja prisege 20. naraštaja kadeta Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Osvrnuo se na izjavu premijera Andreja Plenkovića, koji je pozvao visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta da iskoristi bonske ovlasti, prenosi N1.

“A što sam ja radio posljednjih godinu dana? Time is of the essence. Neke stvari radite na vrijeme ili ih ne radite. Ja sam morao istresti iz džepova cijeli NATO i negdje gdje to nije primjereno govoriti o tome. O besmislenosti mandata visokog predstavnika koji koristi svoje ilegalne ovlasti samo protiv Hrvata. Taj gospodin tamo je sprčkao nekakvu kašu koju je dao u javnu raspravu.

Imaš li ovlasti ili ne? Ako imaš, zašto onda daješ u javnu raspravu? I onda ti dvije tisuće galamdžija izađe na ulice, a ti se prepadneš i odeš u Njemačku ženiti kćer. Ajde neka dvije tisuće Srba dođe u Sarajevo, ili Hrvata iz Mostara, pa da vidimo kako će proći. I sada Andrej Plenković poziva na nešto. Znate kako se kaže, kasno Marko na Kosovo stiže”, rekao je Milanović.

- Advertisement -

6 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

IZRAELSKI ZAPOVJEDNIK: Pripremamo se za kopnenu invaziju na Libanon

Izraelski udari na Libanon imaju za cilj pripremiti teren za mogući ulazak trupa i nastaviti degradirati Hezbolah, rekao je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -