Nedjelja, 5 svibnja, 2024

QUO VADIS AMERICA JEBOTE? Svi bošnjački mediji godinama kriju istinu o vojnicima Armije BIH , o petorici napadača na WTC. Niti jednu Amerikanci nisu kaznili!

Must Read

Alternativna TV sankcionirana je nekakvim sankcijama State Departmenta. Jer djeluje protudaytonski. Jer je korumpirana?

Djeluje li FTV protudaytonski? Ona čak nema niti menadžment sukladno zakonu koji je propisan u Daytonu. Preko nje su se oprali milijuni maraka marketinškog novca u doba Alijanse. Afera Eronet. Drug Slavko, koji je bio u upravi Eroneta nikada o tome nije napisao niti slova. Nekakve torbe, milijuni, pronađeni su na austrijskim računima. Istovremeno na njenom čelu je čovjek sumnjive prošlosti uvezan s teroristom Handalom. Imenovan nelegalno.

Nije kažnjena.

Nije nam poznato da je iti jedna druga TV kuća u BIH, u okrugu Sarajevo kažnjena. Kazne, baš poput Haaških namijenjene su srpskom i hrvatskom političkom tijelu u BIH.

Podsjetimo USA je država koja se kiti zaštitom medija i slobode govore.

Sad bi ovdje mogli načiniti cijelu analizu programa N1, franšize CNN-a u BIH koja radi užasan, huškači program. Nemaju marketinga. Dakle tu su s jasnom ideološkom matricom. Tko ih plaća? Koje programske smjernice poštuju? Ne znamo. Al cenzura je očita. Izbor gostiju, umilna pitanja poželjnima i javni linč nepoželjnim idejama, iako su političke ideje u BIH prema ustavu ravnopravne, konstanta su ove TV kuće.  Ta propaganda koju čine negledljiva je i pristrana točno onoliko koliko je pristrana politika OHR-a i US ambasada od početka rušenja Daytona, od strane tih institucija na ovamo.

Bilo bi preoptimistično očekivati od Amerikanaca da su se odlučili kazniti TV kuće koje pokrivaju SDA i njihovu korupciju.

Nema smisla podsjećtati ih niti na aferu Reket Zlatka Lagumdžije i njegovo davanje instrukcija novinarki FTV-a D. Babić. Video je i danas dostupan.

Nema smisla podsjećati na korupcionaške afere vlade Platforme koja je posisala novce iz Aluminija, koja je krala sirotinju putem Lijanovića, Koja je odbila objaviti ustaške simbole iz ureda FTV.a.

Nema smisla podsjećati ih na video u kojem Budimir , daje instrukcije Avdi Avdiću.

Sama Vlada Platforme nije korumpirala bila samo medije. Sama  je bila po sebi korumpirana i  imenovana protudaytonski. I u njoj su sjedili i pljačkali američki puleni.  Čamber, ministar te vlade i danas je pod protekcijom iste te korupcijske politike i sjedi u Uredu Vlade FBIH za EU integracije. Štovatelj Maxova i Kvaternika integrira nas prema US protokolima u EU? Ma sjajno.

Suimenovatelj te pljačkaške vlade uz Inzka bio je i Patrick Moon. Tadašnji ambasador Amerike u BIH.

On je jednom predlagao dijalog oko preuređenja Federacije i tada je jasno dao do znanja o kojim se prijedlozima ne smije raspravljati. Dakle Amerikanac koji je uveo verbalni delikt.

No ono što strahovito muči jeste sljedeće pitanje:

Ako USA ambasadu baš briga za činjenicu što niz TV kuća u Sarajevu služe kao praonice novca javnim tvrtkama pod SDA kontrolom. Ako cijeli niz novinara poput Av. Avdića jesu dio obavještajne koruptivne mreže pod kontrolom Džihadiste bez diplome, ako im se šljivi u što su se pretvorili mediji na teritoriju Prostora džihada,  u progonitelje svega srpskog i hrvatskog, kako ti isti Američki diplomati u BIH ne drže do sebe i do svojih pobijenih ljudi 9/11/2001?

Naime prema Ustavu BIH cenzura je zabranjena. A FTV, niti Hayat, niti ijedna javna i privatna TV, od Al Jazeere,TRT,  Face TV. nikada nisu objavili imena napadača , pripadnika Armije BIH koji su sudjelovali u ubojstvu 3000 US građana.

Nisu informirali građane da je SDA u taj vakat u BH diplomaciju poslala teroristu Abu Mealija. Ništa prosječan Bošnjak ne zna o tome. Nije mu dato. Dato mu je samo da mrzi Hrvate i Srbe.

Američka država služi arapskim proljećarima u Sarajevu tako bijedno da čak pljuje i po životima vlastitih ljudi.

Je li ovo dno USA politike u povijesti te države?

Važniji im je obračun sa Srbima nego da bošnjačka javnost u BIH konačno sazna istinu o tome što  je i tko je rastao pod okriljem Sakiba Mahmuljina i Alije Izetbegovića.

A Bisera Turković, obožavateljica Sakibove ratne priče, družica s eminentnim svjetskim financijerima  proterorističkih udruga s US crne liste, činjenica da je upravo ona najavila sankcije, dakle žena koja je uvezana tijekom rata bila s dolaskom mudžahedina preko Zagreba, pa je izgledno poznavala i povijest i putanju napadača na WTC; teško da nije znala za izdavanje putovnice i lažnog identiteta Abu Mealiju, svjetskom teroristi poslanom u SAD  u BIH diplomaciju, pod lažnim imenom, dakle sama ta činjenica ledi krv u žilama te svim građanima BIH dobre volje, neovisno o naciji, otvara pitanje u što se pretvorila američka vanjska politika u BIH – u produženu ruku Saudijske Arabije možda?

One iste Arabije za koju je upravo Turković Bisera tražila unilaterarno ukidanje viza. Kao da se radi o nasmijanoj i bezbrižnoj zemlji Hobita, a ne o zemlji iz koje je u Bosnu došao Bin Laden.

Quo vadis America jebote?

 

- Advertisement -

74 COMMENTS

  1. Bas bih volio znati ko su te osobe koje pisu ovakve stvari. Pa valja ovo napisati. Citav dan potrositi na ovo. Pogotovo ako ni sam ne vjerujes u to sto pises. Ko ovo placa .
    Meni ovo sve smrdi na cyber war. Neko mora za ovo dobiti novac. Mislim da su Rusi ovdje dobro upleteni.

  2. Hahahaha,khmeeeeeeeee.Da je 1 % ovog sto pise te i ponavljate se kao papagaji istina pa Amerika bi sankcionisala to.Nego u ne moci vise ne znate sta da pisete nego ste poceli i sami sebe da lazete 😀

  3. Toliku količinu šovinizma i govora mržnje i uvreda nisam doživio nego na N1 portalu a o “objektivnosti” po pitanju izvještaja nekih tužnih obljetnica stradanja civilnih žrtava rata pogotovo onih hrvatske i srpske nacionalnosti suvišno je i pričati ,mediji pod potpunom kontrolom SDA i radikalnih bošnjačkih političara samo naizgled “realan”

  4. Nimalo slucajna aluzija na film o najvecoj modernoj tragediji u Evropi u naslovu ovog clanka pokazuje kakav je duhovni invalid autor ovog teksta. Sadrzaj necu ni citati.

  5. Eto Dacic ce reci Amerikancima ko im je srusio toranj? Kako ste postali pateticno i glupavo srpsko glasilo. Prenosite srpske fasiste koji su rusili Hrvatsku jos vam samo fali Seselj da ga promovirate. Fuj

  6. Kule u New Yorku, Dačiću, su rušila “mentalna braća blizanci” osuđenicima za genocid u Srebrenici. Sve njih spaja ubijanje drugačijih od sebe i pravljenje segregiranih društava po cijenu zločina. Danas je Dodik na čelu kolone njihovih sljedbenika – poručio je Lagumždija Dačiću.

  7. Pa ne smiju ništa ni reći.Boje se da im se ne zakucaju u tornjeve opet kakav bošnjački kamikaza.Drugo zakucavanje nebi niti jedna vlada i predsjednik preživjela.Demokrate bi propale za vjek vjekova.

  8. 11 septembra su ameri namjerno žrtvovali 3000 svojih gradjana da operu svoja zlodjela na istoku.JEr arapi traže zub za zub ako hoćeš dalje sa njima da radiš rabotu.

  9. I u Ahmićima je bilo leglo mudžahedina, zar ne? Kada ono, pobijene zene i djeca i domacini u pidzamama, a puska bosnjacka nije pukla.

  10. Imate li dokaz za ovo što tvrdite da su pripadnici Armije BiH srusili tornjeve? Ide prijava poskoku za srienje laznih informacija!

    • KRMCINO CIJELI SVIJET ZNA KOJE SRUSIO TORNJEVE BIVSI PRIPADNICI ISILOVACA KOJI SU SE BORILI POD OZNAKAMA ABIH A FTV OTOME SUTI ISTO KO IV TALIBANI AMERI SE PRAVE DA SU TO ZABOTAVILI DOK VAS NE IZDAJU KO I AVGANISTAN BICETE GLADNI KO I ONI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -