Nedjelja, 19 svibnja, 2024

PUCNJAVA U ZAGREBU: Ranjeni muškarac i žena, policija otkrila detalje napada!

Must Read

Rano  jutros, oko 4 sata, u Zagrebu je došlo do pucnjave. Ranjene su dvije osobe, muškarac i žena. Izvan su životne opasnosti.

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkoj Peščenici, nedaleko od sjedišta kriminalističke policije PU Zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

U BMW u kojem su bili muškarac i žena prvo se zaletio drugi BMW, talijanskih registracija, u kojem su bili muškarac i žena koji su se verbalno obračunali s parom u prvom automobilu.

Potom su  napustili mjesto događaja, a ubrzo su se ondje dovezla četvorica muškaraca, a jedan je počeo pucati na muškarca i ženu u autu.

Iz Policijske uprave zagrebačke poslali su priopćenje s detaljima napada.

“Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka.

Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu.

Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život.

Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku”, objavili su iz PU zagrebačke.

Na mjestu obračuna na tlu može se vidjeti 50-ak tragova, najviše čahura.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -