Četvrtak, 26 rujna, 2024

Vlast u HNŽ-u bez SDA?!

Vrlo

Bošković je rekao kako je i više nego moguće formiranje vlasti bez vodeće bošnjačke političke stranke ali i da će otvarati razgovore sa svim strankama.

”Samo mogu reći da se vode razgovori a što će u konačnici biti vidjet ćemo”, rekao je predsjednik županijskog odbora HDZ-a BiH Stjepan Bošković za Televiziju Herceg-Bosne.

Naime, skoro je dvije godine od izbora u BiH, a HNŽ još nije dobio novu vlast. Političke stranke navodno pregovaraju, ali dogovora za sada nema.

”Zbog takve situacije, sve izvjesnije je kako je moguće formiranje vlasti u HNK-a bez SDA”, navodi RTV HB.

Bošković je pak rekao kako je i više nego moguće formiranje vlasti bez vodeće bošnjačke političke stranke ali i da će otvarati razgovore sa svim strankama.

”Kao vodeća stranka u našoj županiji otvarat ćemo razgovore, bili oni ili ne bili sa SDA. Imamo takav kapacitet da možemo formirati vladu i u našoj županiji s onim koji hoće biti u vlasti i koji hoće biti dio projekta stvaranja boljih uvjeta života u našoj županiji”, dodao je Bošković.

Inače, HDZ BiH u Skupštini HNŽ ima 13 zastupnika, HDZ 1990 2 i HRS 1, što je ukupno 16 zastupnika. Za formiranje nove većine potrebne su još četiri ruke.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Meditacija nije ono što mislite. Radi se doslovce o teretani za mozak…

Kada čujete da netko meditira svakodnevno, pomislite: "Evo ga, još jedan što diše dublje od prosjeka."Ali što ako vam...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -