Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Načelnica pozvala na razbijanje automobila

Must Read

Dok se građani bore za svoja prava i prosvjeduju protiv visokih cijena goriva, SNSD-ova načelnica poziva na razbijanje automobila prosvjednicima. ”Sada treba za sutra ili kada najave pripremiti auta i polupati ih sve! Namjerno ih udarati neka zovu policiju na uviđaj.

Iznajmiti 20 jugića starih! Svaka kuca i porodica imaju 2 do 3 automobila. Automobil je uvijek bio luksiz.”, napisala je u viber poruci načelnica općine Jezero Snežana Ružičić. Podsjetimo i predsjednik RS-a protivi se najavljenim prosvjedima zbog povećanje cijena goriva.

Dodik je više puta upozorio da će biti spriječeni nezadovoljni građani da blokiraju promet u znak protivljenja visokim cijenama goriva u RS-u. Inače, od početka godine gorivo u BiH je poskupjelo tri puta, ukupno za 12 posto. Posljednje poskupljenje bilo je u svibnju pošto je u Parlamentu BiH, zbog kreditnog aranžmana s MMF-om, glasovima Dodikovog SNSD-a, SDA i HDZ usvojen novi Zakon o trošarinama, koji je uvjetovao i novo poskupljenje goriva. (BLjesak.info)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hercegovac krenuo na hodočašće iz Njemačke do Međugorja koje je dugačko nevjerojatnih 1000 kilometara

Širokobriježanin Ferdo Galić krenuo na hodočašće iz Njemačke do Međugorja, točnije iz Njemačkog grada Reutlingena na put dug 1000...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -