Subota, 28 rujna, 2024

Urnebesna komedija „Balkanski sex i grad“ stiže u Mostar

Vrlo

Najgledanija hit komedija „Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada“ gostuje, u četvrtak 15.03., u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

U predstavi glume: Ana Ćuk Katarina Korsa – Čupka, Jovana Jelovac Cavnić – Čarna, voditelj i muška zvjerka – Marko Dolaš, a redatelj je Stanko Holcer.

Predstava je osmišljena kao „BALKANSKI SEX i GRAD“ u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat te se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad ” osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naša regija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče s muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Glavne junjakine ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, Čupka je sretno udana, majka troje dece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugčije život ,a ipak se savršeno razumiju.

Osmišljena je kao komična priča u kojoj dve najbolje prijateljice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktualnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerješive” probleme, dok Zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.

Trajanje: 80 minuta bez pauze

Danas počinje prodaja ulaznica za hit predstavu, a možete ih kupiti svaki radni dan, od 13 do 20 sati na blagajni Kosače. Informacije na broj 063/940-584.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Danski arheolozi iskopali 50 vikinških kostura

Kosturi, otkriveni u blizini trećeg najvećeg danskog grada Odensea, ostali su netaknuti zbog visoke razine vode i povoljnih uvjeta...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -