Petak, 27 rujna, 2024

KAMENOVAN AUTO STAŠE KOŠARCA: Ovo je napad na mene i moju obitelj

Vrlo

Na njegov automobil marke mercedes bačeno je više kamenica, a u vozilu, koji je bilo parkirano ispred zgrade u Istočnom Novom Sarajevu, u Karađorđevoj ulici, u kojoj stanuje Košarac, nitko se nije nalazio.

Košarac je izjavio za Srnu da kamenovanje njegovog automobila doživljava vrlo osobno, kao napad na njegovu privatnost, na njega i njegovu obitelj.

“Neprijatelja nemam, osim političkih protivnika. Zato ovo doživljavam kao napad na moju privatnost, ali i na sve normalne građane Istočnog Sarajeva koji svoje automobile parkiraju ispred stana ili kuće u kojim žive”, rekao je Košarac.

On je istakao da bi politički neistomišljenici upravo i zbog ovakvih zbivanja morali voditi računa da prilikom obraćanja javnosti ne bi trebali spominju nečiji privatni život i obitelj, dodavši da nije zaboravio posljednju izjavu ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića koji je spominjao njegovu obitelj i “upravo ovaj automobil”.

Košarac je naveo da od policije očekuje da pronađe počinitelje i nalogodavce ovog nedjela i tako pokaže građanima Istočnog Sarajeva da danas, za razliku od nekih ranijih vremena, mogu žive sigurno i u miru./HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

KAOS U SABORU: Grmoja i Selak Raspudić razbucali Zekanovića u 2 min

Slobodan govor saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića koji je svojih pet minuta iskoristio kako bi se osvrnuo na govore saborskih...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -