Subota, 27 travnja, 2024

Pernar demonstrativno napustio Nedjeljom u 2

Must Read

Pernar demonstrativno napustio Nedjeljom u 2
NAKON pet godina gost kod Stankovića je Ivan Pernar. Kako to da više nema Sinčića, dosad ste gurali njega, pitao je na početku Stanković Pernar mu je kratko odgovorio: “Pitate besmislena pitanja”. Nakon 15 minuta Pernar je napustio studio.
Uskoro opširnije
O poreznoj reformi
“Nije problem da se naše plaće zamrznu. Problem je da se plaće političara dižu. Ugostitelji će propasti ako im naraste PDV. Zato su i pristali na fiskalizaciju, zbog smanjenja PDV-a, a sad će ih ovo uništiti. Mi se fiskalizaciji protivimo jer je cilj kontrola svake transakcije i prelazak na bezgotovinsko plaćanje. To je mjera usmjerena na prava građana.”, rekao je Pernar.
“MOSTov amandman ću podržati, ali ću sam zakon odbaciti. Siromašni će plaćati više, hrana će poskupit, a plaće neće porasti. Smatram da je riječ o nastavku poreznog terora i politike superhika, “uzmimo siromašnima, dajmo bogatima”, nastavio je Pernar.
Otkrio je da je bliži SDP-u jer se ne koriste udbaškim metodama poput HDZ-a. “HDZ nam je nakon izbora uputio poruku da moramo podržati Plenkovića inače će nam se osvetiti. Radi se o jezivoj stranci, sve kontroliraju. Čim smo odbili ponudu krenulo je medijsko bombardiranje po nama, prikazivali su nas kao kriminalce”, objasnio je Pernar.

O HRT-u
“HRT je partijska televizija u službi HDZ-a”, rekao je Stankoviću Pernar. “Samo na katering potrošili su milijune kuna, imate presudu koju je Vrhovni sud srušio, i Sanader odjednom nije kriv. HRT je ignorirao sav taj kriminal, a svaki dnevnik je počinjao s vijestima o HDZ-a. Prenosili su i skup HDZ-a četiri sata.”,  nastavio je Pernar.
Stanković ga je zatim pitao zar nije jednom izjavio da nema televizor i ne plaća pretplatu?
“Igrom slučaja imam televizor, ali neću plaćati pretplatu nikad, pogotov ne monstrumu Hanžekoviću”, odgovorio je Pernar a zatim se vratio na objašnjenje presude Sanderu i HDZ-u.
“Informativni program HRT-a je horor film, zbog količine propagande”, objasnio je Pernar Stankoviću.
“Ako mi ne date da odgovorim do kraja na pitanje, napustit ću emisiju.”
 
Uskoro opširnije
index.hr

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -