Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Sarajevski krivci za Trumpovu pobjedu

Must Read

Dogodilo se nevjerojatno samo za one koji nisu pravilno očitali što se sve dešavalo u zadnjih mjesec dana američke kampanje. Ključnim držim miting sarajevske fine gracke raje koja su ga organizirala u znak podrške HRC i time ju pokopala kao i sve drugo što taknu rukom.
Sve svjetske novine i portali od ugleda i obraza su prenijeli miting i njegovo pismo tople podrške već aklamacijom izabranoj predsjednici, za koju svi džematile znamo da će odmah potezom pera ukinut sve mrske nacionaliste, fašiste/separatiste, dovesti jednu naciju, jednog jezika i jednog vođe sa sjedištem u Sarajvu i ukinut naziv Hercegovina iz imena i onako ga nije lijepo vidit, a svi znamo da je lakše izgovorit u dahu Trinidad i Tobago, nego Bosna i Hercegovina.
Goran Raguž l poskok.info
Usput, HRC može dati vlast Plenumu of Sarajvo, sastavljenom od vrha ugledne fine gracke raje, zatim ih dodati u američki elektorat i pustiti ih da malo reeduciraju redneckse, amerićke Hercegovce takorekuć, a ne da krkani sami nešto prtljaju.
Usput bi se USAID vratio u očinske Reufove ruke radi malo pravilnije raspodijele.
Sve je to HRC do jutros mogla. Od jutros više nemere. Nema kuveta. Ostarilo se.
A nije da se nije mogla malo dotegnut da ne prepada djecu okolo. I ustrašene diplomate po svijetu svojim političkim procjenama.
Sarajvo neće prihvatiti TRUMPA. Nemere i da hoće, no tu dolazi i u sukob s vlastitim džepom.
Poznajući malo kakav je Trump osvetoljubivi ters, u veleposlastvima na svijetu neće ostati demokratskog uha. Prestrašno!
Kome će sada Plenum po instrukcije? A nije da ne može i gore. Kakav je Trump, u čas može iščupat kakvog Republikanca iz naftalina, npr. Hercegovca podrijetlom i poslat ga u Sarajvo da malo zavodi reda. Tek tu će Jasmili crknut krava. A nije da se neće seiriti…

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Lavrov: Zapad želi uništiti Srbe i pravoslavlje. Na meti su i Hrvati u BIH

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ocijenio je mirovnu konferenciju o ratu u Ukrajini, koju priprema Švicarska, pokušajem da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -