Petak, 3 svibnja, 2024

INCIDENT U RIJECI Viknuo Milanoviću da je “šaka jada”; pa ga fizički napao

Must Read

Kampanju SDP-ove koalicije jučer je obilježio niz incidenata. Nakon što je u ponedjeljak ujutru u Rijeci napadnut bivši SDP-ov ministar obrazovanja Željko Jovanović, a gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel nakon provokacija nasrnuo na pripadnicu Pokreta otpora i istrgnuo joj kišobran iz ruku, u popodnevnim satima je došlo i do fizičkog nasrtaja na šefa SDP-a.
Do incidenta je došlo u Matuljima, gdje je vodstvo SDP-a bilo na kavi s građanima. Jedan muškarac je Milanoviću dobacio da je “šaka jada” te je potom fizički nasrnuo na njega. Okršaj su spriječili pripadnici Milanovićevog osiguranja, a napadač je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.
“Možemo potvrditi da je jedna osoba na krim ispitivanju. Radi se o hrvatskome građaninu rođenome 1954. godine. Priveden je u prostorije policije zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Matuljima kod Opatije. Kao što smo naveli, krim istraga je u tijeku, sutra ćemo znati o čemu se točno radi”, kazala je za Index Mirjana Kulaš, voditeljica Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave primorsko-goranske.
Glasnogovornica SDP-a Danica Juričić Spasović za Index je također potvrdila pokušaj nasrtaja na šefa njezine stranke.
“Mogu vam potvrditi informaciju. Vi znate da policija i zaštita reagiraju već i kod vrlo blagog fizičkog kontakta, pa čak i ranije, kada vide da situacija krene u krivom smjeru. Navedeni gospodin je duže vrijeme vikao i dobacivao – pušten je da govori što misli, nitko ga nije sprečavao, i televizijska kamera je bila tamo, no, u trenutku kad je počeo pretjerivati interveniralo je osiguranje”, kazala je Juričić Spasović.
Neslužbeno se doznaje kako je muškarac, između ostaloga, Milanoviću dobacivao i kako je on “udbaški provokator” te rečenice poput “Ja sam bio branitelj, ti ćeš mene vrijeđati? Udbaški provokatoru”./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -