Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Moore: Vučić reagirao profesionalno i hrabro

Must Read

SREBRENICA – Šef Misije OESS u Bosni i Hercegovini Jonathan Moore izjavio je povodom jučerašnjeg napada na predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru Potočari, da je srpski premijer reagirao profesionalno i hrabro, istaknuvši da ne vjeruje da su za napad odgovorni žitelji Srebrenice.

Moore je u izjavi Tanjugu, na obilježavanju zločina u kome je ubijeno 69 Srba iz sela Biljača, Zalazje, Sase i Zagon 12. srpnja 1992. kod Srebrenice, rekao da vjeruje da su za napad odgovorni oni koji poriču suživot u toj općini.

“Suglasan sam s načelnikom Durakovićem koji je rekao da taj napad nije rad Srebreničana, već ljudi koji su došli iz drugih krajeva, možda i zemalja, i koji su htjeli da urade nešto negativno. Oni su krivi jer poriču suživot koji postoji ovdje. To su i poruke Majki Srebrenice poslije napada i premijera Vučića, koji je profesionalno i hrabro reagirao na tako užasnu situaciju “, rekao je Moore.

Prema njegovim riječima, premijer Vučić je odlukom da prisustvuje komemoraciji u Srebrenici postupio praktično.

“Važno je što je bio prisutan. To je dio regionalne priče na Balkanu. Drago nam je što je bio premijer i više gostiju”, poručio je Moore.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -