Published On: Čet, stu 4th, 2021

27-godišnjakinja iz Mostara lažirala vlastitu otmicu

Dvadesetsedmogodišnja S.Č. koja je jučer u poslijepodnevnim satima pronađena u objektu takozvanih starih bazena kod šljunkare u mostarskom prigradskom naselju Vrapčići lažirala je vlastitu otmicu, saznaje portal “Avaza”.

Ova informacija je potvrđena Avazu iz Policijske uprave Mostar, ali i Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, pod čijim nadzorom se od jučer provodila intenzivna istraga.

Ona je u prisustvu liječnika Odjela psihijatrije Kantonalne bolnice “Dr.Safet Mujić”, gdje je zadržana na liječenju, mostarskim istražiteljima danas, suočena s određenim dokazima, praktično, sve priznala.

Kako je rečeno,u pozadini cijele priče su teško narušeni bračni odnosi.

Prema prvim informacijama datim policiji je izjavila “da ju je netko oteo ispred „Mepasa“ i da se nakon toga ničega ne sjeća“.

Ekipa Avaza je danas bila na licu mjesta gdje su radnici šljunkare u Vrapčićima pronašli S.Č., a do tog mjesta se dovezla taksijem, nakon što se jučer ujutro udaljila iz obiteljske kuće u Blagaju.

U tom užasnom objektu prepunom smeća i ostataka od paljenja automobilskih guma je provela dva do tri sata, nakon što je zapazila radnika koji je kamionom vršio istovar.

– Vidio sam žensku osobu u donjem rublju, vezanih ruku kako nešto viče i ide prema meni. U jednom trenutku je pala. Uplašio sam se, bila je sva crna po tijelu i odmah sam pozvao kolege. Znate, nije bilo svejedno, jer je ona govorila: “Pomozite, ubit će me!”.

Kada su kolege dotrčale, ona je kao klonula. Pozvali smo odmah policiju i Hitnu – ispričao je ovaj radnik.

Policija je, praktično, stavila točku na ovaj slučaj koji je duboko uznemirio javnost.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
djuro
djuro
9 mjeseci prije

Dođe mi da se i ja otmem