Petak, 29 ožujka, 2024

2018. IM NIJE DONIJELA SREĆU Slavni Hrvati koji su ove godine doživjeli ljubavni brodolom

Must Read

Dok su neki u 2018. pronašli ljubav i skrasili se, drugima se dogodilo potpuno suprotno. Čini se da je za brojne slavne parove koban bio kolovoz ove godine kad se većina njih razišla ili objavila prekide. Neki nisu izdržali dugo, dok su se drugi razilazili nakon dugogodišnjih brakova. Neki od njih već su se upustili u nove veze, dok drugi uživaju u soliranju.

1. Jelena Veljača i Dražen Čuček

Budući da se brak ovog para dugo činio idiličan, mnoge je iznenadilo kad su Jelena Veljača i Dražen Čuček objavili da se razvode.

Iako su se oboje zbog posla preselili u Beograd gdje zajedno rade na snimanju serije Pogrešan čovjek, par je u kolovozu potvrdio da se razvodi, no i dalje su u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju kćerkicu Lenu, prenosi Index.hr.

2. Nina Badrić i Tino Bralo

Pjevačica Nina Badrić u vezi s poduzetnikom Tinom Bralom bila je oko godinu dana. Budući da su se dugo skrivali, vijest o njihovoj ljubavi u medije je izašla u svibnju ove godine, a jedva šest mjeseci kasnije uslijedila je vijest o prekidu.

Nina nije puno komentirala prekid s kontroverznim hercegovačkim poduzetnikom. Na prekid se osvrnula porukom na Instagramu: “Ništa na silu, ništa što vas žulja. Ni cipele, ni ljudi.”

3. Nikola i Katarina Pokrivač

U kolovozu ove godine procurila je vijest da nogometaš Nikola Pokrivač i njegova supruga Katarina već nekoliko mjeseci ne žive zajedno. Ni jedno od njih nije otkrilo koji je bio razlog prekida.

Vjenčali su se u lipnju 2014., a zajedno imaju kćerkicu Niku.

4. Borko Perić i Dora Delbianco

Ranije ovog mjeseca mnoge je iznenadila vijest da se glumac Borko Perić nakon 15 godina braka razvodi od supruge, dramaturginje Dore Delbianco. Vjenčali su se 2003. godine na Brijunima, a dvije godine kasnije postali su roditelji djevojčice Irme.

5. Ognjen i Vanja Sviličić

Najpoznatiji hrvatski redateljski par razveo se nakon deset godina braka.

“Tajna uspješnog braka je u nekompliciranju”, rekao je jednom prilikom nagrađivani redatelj. No ta formula nije bila dovoljna, jer nedavno se razveo od supruge, poznate redateljice Vanje Sviličić.

6. Ivana Delač i Ivica Đolo

Bivša Miss Universe Hrvatske je u lipnju ove godine predala papire za razvod od poduzetnika Ivice Đole, nakon 12 godina braka, te se s 12-godišnjim sinom Noom preselila na novu adresu.

“Nakon što je Ivica pritvoren prije gotovo četiri mjeseca, otvorila sam paralelni svemir informacija za koje uopće nisam znala”, otkrila je tom prilikom Ivana.

7. Lana Jurčević i Emil Tedeschi

O prekidu kćeri trenera Nikole Jurčevića i sina jednog od najbogatijih Hrvata, Emila Tedeschija, počelo se šuškati u kolovozu nakon što je Lana na Instagramu objavila fotke u zagrljaju misterioznog muškarca. U vezi su bili od 2015.

8. Mia Franić i Dragan Jurilj

Poduzetnik Dragan Jurilj u braku sa studenticom i manekenkom Mijom Franić izdržao je samo nešto više od godinu dana. Mia je ubrzo nakon potvrde prekida na društvenim mrežama vratila djevojačko prezime.

9. Lujo Kunčević i Ivana Mišura

Bivša Miss Universe Ivana Mišura u kolovozu ove godine potvrdila je prekid sa zgodnim glumcem Lujom Kunčevićem nakon godinu i pol dana veze. Već krajem listopada lijepa Ivana ušla je u vezu s bivšim Vatrenim Goranom Vlaovićem.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Последний

MIKULIĆ: Demistifikacija narativa većinske hegemonije na Federalnoj televiziji

Sinoć sam gostovao u emisiji Odgovorite ljudima na Federalnoj televiziji. Iskoristio sam priliku da u društvu Jakoba Fincija, predsjednika...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com