Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

20 DANA PRED IZBORE: Drastično pala cijena Lijanovićevih majica

Must Read

Vrlo popularne Jerkine majice, svojevrstan modni šik među Jerinim robovima, odnedavno su se našle u otvorenoj prodaji u Jerkinim trgovinama. Nakon što su Jerkine banke poslale račune na naplatu Jerko na sve načine pokušava vratiti milijunske dugove pa i prodajom vrlo skupih Jerinih majica u bescijenje. Budući da posao sa izvlačenjem love iz federalnog proračuna ide slabije nego što su Inzko i  Jerko to isplanirali, znatno slabije nego nad proračunom županije pristupilo se očajničkom potezu. Majice s biblijskom tematikom, svojevrsni modni unikat prodaju se u bescijenje, pa čak i one na kojima je potpis samog Jerke. 

 

Je li cijena Navodne stranke Radom za  Lijanoviće toliko pala  i što je posrijedi komentirali su eminentni politički analitičari…

 

Zvonko Jurišić, politički analitićar, Sarajevo: Sve koji ne kupe majicu treba izbaciti iz stranke, pardon iz trgovine. Pozivam sve ćlanove HSP-a da u skladu sa potpisanim ugovorom o suradnji kupe Jerkine majice.

Josip Perić Konzistentni, duvanjski mjerač tlaka i profesionalni politički reketar: Ja sam oduvijek, iako sam nosio te majice, govorio da te majice ne treba nositi.

Ćane Primorac, politički analitićar, Sarajevo : Ovo je moj treći mandat u parlamentu i mogu reći da sam se u tim majica uvijek dobro osjećao, pošto su pune poliestera u njima se čovjek dobro iznoji dok sjedi i ništa ne radi. Mi koji sjedimo i ništa ne radimo znamo koliko je to bitno ako želite zadržati liniju zato smatram da su te majice jako dobre. Ovo u ovih 9 godina mandata nisam doživio, jer su majice uvijek dobro išle, šta fali majicama bok te? Korisne su i za uzgoj ribica, ja kad ih pokažem ribicama one od te plave boje žderu ko lude i goje se.  Jere mi je obećao 2500 glasova u Ljubuškom. Ljudi kupujte majice. Te glasove netko mora platit!

Zvonimir Soldo, bivši radnik u Jerkinoj hladnjači, politički analitičar: Mogu Vam samo reći da je u tim majicama bilo jako hladno raditi u hladnjačama, možda je to posrijedi, nekoliko kolega je umrlo, neki se i dan danas liječe, svi slučajevi su zataškani, al o tome ne bi htio dalje govoriti, imam još rodbine koja radi tamo.

Modni Mačak: Majice su mi totalno gej. Lajkam. I cijena je totalno tinky-winky.Cool. Gdje ima kupiti?

Valentin Inzko, lobist Hypo banke borac protiv nacionalizma u BIH i slovenski nacionalist u Austriji: Razmišljam da donesem odredbu o obaveznoj kupovini tih majica. Dug banci se svakako mora vratiti.

Živko Budimir , narcisoidna budaletina u rukama bošnjačkih nacionalista : Imam svoje mišljenje o tome, al dopustite da konsultujem g. Heleza pa ću se izjasniti.

Krava iz “domaćeg uzgoja”, prije klanja u Lijanovićevoj pojati: Por favor, não me, mal me daquelas camisas, massacraram-me eu vou morrer em nós.. (Nemojte me molim vas, loše mi je od te majice, koljite me, krepat ću)

poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -