Published On: Pet, lip. 1st, 2018

​Veliki koncert Željka Joksimovića u Mostaru: Gornja tribina već RASPRODANA!

Željko Joksimović će svoj veliki koncert održati u subotu, 9. lipnja 2018. na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

O velikom zanimanju za ovaj koncert govori i činjenica da je već rasprodana gornja tribina.

Zahvaljujući sponzorima koncerta, organizatori su omogućili niz pogodnosti za kupovinu povoljnijih ulaznica, osobito za studente i fanove iz drugih gradova.

Još samo danas je moguće kupiti ulaznice za donju tribinu po cijeni 20 KM, dok će od sutra biti po većoj cijeni.

U prodaji su i ulaznice FAN PIT-30 KM; VIP BACKSTAGE-35 KM i vrlo mali broj VIP GOLD po cijeni 50 KM (Uključeno piće dobrodošlice i finger food).

Ulaznice su u prodaji dostupne na info pultu Mepas Malla, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba.

Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu s posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine, Dalmacije i Crne Gore.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl s repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na Facebook stranici organizatora.

Pogledajte tko je dobio ulaznice za koncert Joksimovića.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer