Published On: Čet, lis 11th, 2018

​Tijekom noći u SKB Mostar preminuo don Damjan Raguž

Don Damjan Raguž preminuo je tijekom noći u SKB Mostar. Kako su rekli za Pogled.ba jutros u mostarskoj bolnici, on je preminuo u 00:15 sati na Odjelu za anasteziju, reanimaciju i intezivno liječenje.

– Tim liječnika je više od 24 sata pokušavao stabilizirati njegovo stanje, ali su ozljede bile preteške. Nažalost, ovu bitku nismo dobili – rekli su nam jutros u SKB Mostar. Mediji su već jučer objavili vijest da je don Damjan preminuo, ali se ona nakon sat vremena pokazala kao netočna.

Don Damjan je stradao preksinoć u prometnoj nesreći kod mostarske katedrale, gdje ga je udario motocikl. U nesreći je ovaj svečenik zadobio teške tjelesne povrede, dok je motociklist prošao sa lakšim povredama. Odmah je nakon nesreće prebačen u bolnicu i podvrgnut intezivnom liječenju, ali su ozlijede bile preteške.

Jutros su se emotivnim poruka od njega opraštali brojni vjernici i njegove kolege svečenici.

– Noćas je preminuo svećenik Trebinjsko markanske biskupije Don Damjan Raguž. “Boga voli, Bogu se moli”- često je govorio Don Damjan. Hvala mu za sve i neka Mu dobri Isus udjeli vječni mir u Raju. Pokoj vječni – samo je jedna od brojnih poruka na društvenim mrežama.

Don Damjan je u Mostar došao prije mjesec dana nakon što je boravio devet godina na župi na Rotimlji. Dolazak u Mostar nije značio i definitivni odlazak u mirovinu jer je još bio aktivan na brojnim projektima. Nažalost, prometna nesreća je sve to prekinula.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare