Published On: Pon, velj. 18th, 2019

​STRAVIČNO Sestra priznala da je ubila Jasminu!? Tijelo umotala i bacila u zamrzivač i 20 godina šutjela

Smiljana Srnec (45), sestra nestale Jasmine, čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u međimurskom mjestu Palovec, slomila se u tijekom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru, doznaje Telegram.

Uhićenoj Smiljani Srnec produžen je istražni zatvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela. Na taj način bit će i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla.

Podsjećamo, u obiteljskoj kući u Palovcu pored Čakovca pronađeno je u subotu ljudsko tijelo, zamrznuto u ledenici. U kući živi 45-ogodišnjakinja s obitelji čija je sestra nestala prije više od 18 godina. Naime, Jasmina Dominić, je posljednji put viđena 2000.godine, a službeno je njezin nestanak prijavljen pet godina kasnije.

U Policijskoj upravi međimurskoj je u ponedjeljak je povodom tog stravičnog događaja održana konferencija za novinare. Osim već dosad poznatih informacija da je tijelo pronađeno u zamrzivaču te da je za ubojstvo osumnjičena i uhićenja njezina tri godine starija sestra, u Policijskoj upravi međimurskoj iznijeli su neke nove momente koji bacaju novu sliku na cijeli slučaj.

“2005. godine kada je njezina majka koja inače radi u Austriji, službeno prijavila njezin nestanak, policija je pregledala kuću, ali više smo bili fokusirani na van. U tom trenutku nismo raspolagali informacijama koje bi upućivale na ubojstvo i da bi tijelo moglo biti skriveno u kući. Čak smo i okolna mjesta pretraživali, a članovi obitelji su bili i na poligrafu”, kazali su na konferenciji za novinare.

Županijski državni odvjetnik u Varaždinu Darko Galić, potvrdio je da osumnjičena neće biti u ponedjeljak biti privedena na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Dodao je i kako će joj pritvor biti produžen.