Published On: Sub, ruj 1st, 2018

​Sarajlija pretučen u Neumu: Vlasnik kafića trčao za njim 150 metara i udarao ga?

 

Želio je samo da parkira automobil ispred jednog kafića u Neumu, kada ga je vlasnik počeo udarati iz sve snage. Za njim je jurio više od 150 metara i sve vrijeme ga udarao u leđa.

Tako za Radiosarajevo.ba počinje priču supruga Bahrudina Handžića (54) iz Sarajeva, koji tvrdi da je u jedinom bh. gradu na Jadranu sinoć oko 21 sat doživio veliku neprijatnost sa svojom suprugom i 12-godišnjom kćerkicom kada se kretao ulicama Neuma.

“Na odmoru smo u Neumu već sedam dana. Bili smo na kupanju s djevojčicom od 12 godina. Suprug je želio da parkira automobil kod kafića Krešić. Svratili smo tu da nam kćerkica kupi palačinke. Bahrudin je htio platiti parking. Ušao je kod konobara koji mu je rekao da je to parking za goste. Pitao je konobara “gdje je gazda”, a kada se on pojavio pijan na vratima, odmah je bez objašnjenja počeo Bahrudina udarati i psovati mu majku. Oko 150 metara je išao za kojim suprugom i sve ga udarao u leđa šakama. Sve se odigralo na nacionalnoj bazi”, tvrdi Bahrudinova supruga, koja nam je dostavila ljekarsku dokumentaciju iz Doma zdravlja Neum u kojoj je navedeno da je njen suprug zadobio lakše tjelesne ozljede, te da su pregled platili 60 KM.

Ona kaže da je sve što se desilo velika trauma za njihovu kćerkicu, koja cijelu noć nakon incidenta nije spavala.

“Strašno! Kćerkica mi se prepala, jer smo poslije toga bili u policiji i Domu zdravlja. U policiji su uzeli izjave od Bahrudina i vlasnika nasilnika, dok smo nakon liječničkog pregleda otišli u ljekarnu i kupili lijekova za Bahrudina koje je ljekar propisao. I on nije spavao cijelu noć zbog bolova u leđima”, dodaje supruga, koja kaže da će obitelj Handžić napustiti  Neum i vratiti se kući.

Da se u Neumu dogodio incident potvrdio je i Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ, koji je kazao da je u četvrtak u 20.45 sati zabilježena tuča ispred kafića Krešić između dvije osobe.

“Pripadnici PU Neum bili su na mjestu događaja i napravili zapisnik. U njemu se navodi da su se dvije osobe potukle i da će protiv obojice biti podnesene prekršajne prijave”, potvrdio je Marić za Radiosarajevo.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare